3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Zupa grzybowa


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 250 g włoszczyzny, obranej w kawałkach 2 łyżeczki soli
  • 50 gsuszonych grzybów 1 łyżeczka przyprawy uniwersalnej z TM
  • 80 gmasła 1/2 łyżeczki pieprzu
  • 1 TM śmietanki 18%
  • 6
    16min
    Czas całkowity 16min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Grzyby namoczyć w 1l wody przez godzinę.Następnie ugotować w koszyczku wykorzystując wodę w której się moczyły 10min.temp.100st.obr.2.Przełożyć do innego naczynia. W naczyniu miksującym rozdrobnić włoszczyznę 7 sek. obr.4 Dołożyć masła i dusić 6 min. temp. Varoma obr.2 wsteczne.Następnie dołożyć 3/4 ugotowanych grzybów i zmiksować 15sek. obr.10 Wlać wodę w której  gotowały sie grzyby,s=dopełnić wodą do 2l. Dołożyć pozostałe ugotowane grzybyi przyprawy. Gotować 15min.temp.100st. obr. 2 wsteczne. Pod koniec gotowania dodać śmietanki. Smacznego

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy