3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
  • thumbnail image 3
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

zupa fasolowa


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

0 porcja/porcje/porcji

zupa

  • 1-2 łyżeczki koncentratu bulionu drobiowego, (wykonany w TM)
  • 1200 g wody
  • 800 g fasoli czerwonej z puszki
  • 2 łyżeczki smietany do zupy 1 liść laurowy
  • ziemniaki surowe pokrojone w kostkę
  • 1/2 małego selera 1/2 małej pietruszki
  • 1 skrzydełko z kurczaka sól,pieprz do smaku
  • liście pietruszki opcjonalnie 1 łyżeczki przyprawa uniwersalna
  • 1 mała marchewka
  • 6
    1h 0min
    Czas całkowity 1h 0min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. wlać wodę do naczynia 1200g,wrzucic koncentrat drobiowy,liśc laurowy,włozyc koszyczek,do koszyczka włozyc skrzydełko, warzywa przekrojone na pół(marchew,seler,pietruszka korzeń)pietruszka liście,przyprawę uniwersalną

    1 opcja:gotować 40min/100st/obr1,po tym czasie wyjąc koszyczek wrzucić fasolke z puszki,ziemniaki,pokrojona marchewkę,obrane skrzydełko(mięsko)do naczynia(do zupy)

     

    2 opcja:gotować 12min/90st/Counter-clockwise operation/obr.1 3min przed koncem dodać śmietankę do zupy 3 małe łyżeczki,pieprz,magi opcjonalnie

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy