3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Zupa chińska


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

  • 200 g mieszanki chińskiej mrożonej
  • 150 g piersi kurczaka
  • 1 kostka rosołowa
  • 1 łyżeczka przyprawy uniwersalnej
  • 50 g makaronu, chińskiego
  • 6
    10min
    Czas całkowity 10min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Na noże w naczyniu nałożyć motylek następnie włożyć mieszankę, pokrojoną pierś kurczaka, kostkę rosołową i przyprawę następnie dpełnić wodą do 1,5 litra. Gotować 10 min temp 100 stopni obroty 2. Następnie dodać makaron i gotować 10 min temp 100 stopni obroty 2

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • WCZORAJ ZROBIŁEM DODAŁEM PARĘ

    Zgłoszony przez Vigosz na stycznia 26, 2011 at 07:54.

    WCZORAJ ZROBIŁEM DODAŁEM PARĘ KROPLI SOSU SOJOWEGO I PARĘ KROPLI SOSU SŁODKO PIKANTNEGO,WYSZŁA MI TROCHĘ ZA GĘSTA BO UŻYŁEM MAKARONU BŁYSKAWICZNEGO A NIE ZWRÓCIŁEM NA TO UWAGI,NASTĘPNYM RAZEM DODAM GO POD KONIEC GOTOWANIA.

    OGÓLNIE DAJĘ 5* ZA POMYSŁ

     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze