3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta z jajek


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 6 jajek, ugotowanych na twardo
  • pęczek szczypiorku
  • 1 łyżka musztardy
  • 2 łyżki majonezu, (może być śmietana lub gęsty jogurt)
  • sól i pieprz do smaku
  • 1/2 MT wody
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 21 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 21
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Do naczynia miksującego wlać wodę i wrzucić szczypiorek, zmiksować czas - 10 sekund, obroty poz.7.

    Odcedzić wodę za pomocą sitka.

    Dodać jajka, musztardę, majonez, sól, pieprz - zmiksować - czas 10 sekund, obroty poz.4.

    Podawać z bułeczką. Najlepiej taką świeżo upieczoną tmrc_emoticons.-)

    Smacznego tmrc_emoticons.-)

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy