Tu jesteś:
4
Składniki
- 3-4 jajka
- 1 puszka tuńczyka sałatkowego (rozdrobnionego) w oleju (nie w sosie własnym!)
- 2 łyżki majonezu
- sól, pieprz do smaku
-
6
20min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Do naczynia wlać 500ml wody, nasadzić koszyczek i ugotować w nim jajka (temp. Varoma/czas 15min)
Po ugotowaniu jajka obrać, wrzucić z powrotem do opróżnionego z wody i umytego naczynia.
Dodać tuńczyk (nie trzeba mocno odsączać), majonez i przyprawy.
Miksować około 5s/obroty 6 (do powstania masy)
Podawać na kanapkach/krakersach czy z warzywami.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzprosty przepis, baza do jakiejkolwiek pasty...
prosty przepis, baza do jakiejkolwiek pasty rybnej. Ja dalam szprotki.
Polecam! Szybko i smacznie.
Polecam! Szybko i smacznie.
Pyszna i prosta pasta. Ja
Pyszna i prosta pasta. Ja jeszcze dodaję szczypiorek lub zieloną cebulkę.
Ja do tej pasty dodaję
Ja do tej pasty dodaję jeszcze pokrojony seler naciowy,pychotka
Pychotka. Świetna pasta do
Pychotka. Świetna pasta do kanapek!