Składniki
2 osoba/osoby
Sos jogurtowo - miodowy:
- 1 MT jogurtu sojowego naturalnego
- 1 łyżeczka miodu
Pierzynka:
- 30g masła klarowanego
- 30g cukru trzcinowego
- 40g mąki orkiszowej razowej
Owoce:
- 1 jabłko
- 1 banan
- 6 łyżek jagód
-
6
1h 10min
Czas całkowity 40minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
Przygotowanie
Jabłko, banana obrać, pokroić na cząstki, ułożyć w dwóch kokilkach do zapiekania.
Dodać po trzy łyżki jagód.
Do
"Blokada naczynia miksującego" włożyć produkty na pierzynkę, miksować 10s/obr.6.
Wyłożyć na owoce.
Zapiekać w piekarniku 30 min./temp. 180'.
Składniki na sos dokładnie wymieszać.
Owoce pod pierzynką podawać lekko przestudzone, polane sosem.
Smacznego!
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Porady
Jagody mogą być świeże lub mrożone.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz