Tu jesteś:
4
Składniki
- 1 białko
- 100 g cukru pudru
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Umieścić składniki w naczyniu miksującym i miksować ok. 3 minuty, obr 3,5 (bez motylka). I tym cudownym lukrem (przy pomocy pędzelka lub łyżeczki) lukrować np. pyszne babeczki, rogaliki itp.
. Niektórzy robią z sokiem z cytryny ale wg mnie ten lukier jest super. Mozna barwić ale lubię taki biały do dekorowania kolorowymi kuleczkami...
(Alishka, dzieki za przepis).
10
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzUżyłam do pączków. Pycha:)
Użyłam do pączków. Pycha
Tak, ja smaruję babeczki...
Tak, ja smaruję babeczki...
to taki do muffinek???