Tu jesteś:
4
Składniki
- 800 g. chudego twarogu
- 3 TM mleka 0,00 lub 0,05 %
- 6 jaj
- 3 łyżkiskrobii kukurydzianej lub mąki kukurydzianej
- parę kropel aromatu waniliowego
- 6 łyżek słodziku, (w proszku)
- 1 bydyń waniliowy (bez cukru)
-
6
1h 10min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
ODDZIEL ŻÓŁTKA OD BIAŁEK. ŻÓŁTKA JAJEK I POZOSTAŁE SKŁADNIKI UMIEŚCIĆ W "Blokada naczynia miksującego" MIKSOWAĆ PRZEZ 2 MINUTY POZYCJA 6/7. NA KONIEC DODAĆ UBITE BIAŁKA I WYMIESZAĆ ŁYŻKĄ.
CIASTO WYLAĆ NA BLACHĘ Z PAPIEREM DO PIECZENIA PIEC OKOŁO 1 GODZ. 180-200 STOPNI.
UWAGA NIE SMAROWAĆ BLACHY TŁUSZCZEM !!!NAJLEPIEJ UPIEC W SYLIKONOWEJ FORMIE.
BARDZO DOBRE...
SMACZNEGO
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz