Tu jesteś:
4
Składniki
- Proszę podać składniki według następującego wzoru: 4 jajka 400 gcukru 400 g orzechów włoskich
-
6
23min
Czas całkowity 8minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Orzechy wsypać do suchego naczynia miksującego 8 sek/obr 8 wyłożyc z naczynia, następnie do czystego naczynia wbić białka założyć motylek i ubić 4 min/obr 4, następnie dodać żółtka ubić 2 min/obr 4, następnie wyjąć motylek wsypać orzechy i wymieszać 1 min/interwał. Ciasto wybierać łyżką obiadową i kłaść na blaszkę wyłożoną papierem płaskie ciasteczka. Piec około 10-15 min.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzO ile siè nie myle,bo nie ma
O ile siè nie myle,bo nie ma zdjècia to tu we Wloszech te ciastka nazywajà siè brutti ma buoni -co oznacza brzydkie ale dobre,jadlam sà naprawde pyszne ale nie mialam na nie przepisu.
a teraz MAM!!!
Czekamy na zdjęcie
Czekamy na zdjęcie
Pozdrawiam Mixi
Cukier powoli sypać do białek
Cukier powoli sypać do białek
ja ròwniez prosze o notè
A kiedy dodać cukier??
A kiedy dodać cukier??
Temperatura 180 stopni
Temperatura 180 stopni
bardzo bym prosila o padanie
bardzo bym prosila o padanie temperatury pieczenia ciasteczek???
margo