
Czas przygotowania
20min
Czas całkowity
1h 20min
porcja/porcje/porcji
--
--
Poziom
Średni
- TM 6
opublikowany: 23/09/25
zmieniono dnia: 23/09/25
Składniki
Akcesoria, których potrzebujesz
-
SILPAT® - mata do pieczenia
-
SILPAT® - mata doskonały chleb
-
Ben - płaska forma kamionkowa
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- 2 tablespoons butter
2 large green apples - peeled, cored, and cut into pieces
2 tablespoons brown sugar
¼ cup white sugar
¼ teaspoon salt
1 1/2 teaspoons cinnamon, or to taste
1 teaspoon water, or more if needed (Optional)
1 pound prepared cake batter, cut into 4 pieces
1 egg
2 teaspoons milk
1 teaspoon white sugar, or to taste"Miksowanie"
Preparation
Porady
Step 1: In a small saucepan over medium heat, combine the apples, lemon juice, light brown sugar, cinnamon, allspice, nutmeg, salt, and 1/4 cup water. Cover and cook for 10 to 15 minutes, stirring occasionally, until the apples are very smooth and the liquid has thickened.
Step 2: Preheat oven to 350° with the rack in the middle position. On a lightly floured surface, separate the rolls. Roll each roll into a thin circle about 4 inches in diameter (16 rolls total).
Step 3: Place 8 rounds on a parchment-lined baking sheet. Brush 2 tablespoons of the apple pie filling on top of each circle. In a small bowl, mix the egg and the remaining 1 tablespoon of water. Spread the filling along the edges of the circles. Place another circle of dough on top of each circle. Chill for about 15 minutes.
Step 4: Crease the edges with a fork. Using a paring knife, make a small X shape on top of each circle. Brush with egg mixture.
Step 5: Bake the hand pies until golden brown and bubbly in the center, about 20 minutes. Transfer to a baking rack and let cool for 15 minutes.
Step 6: Mix the powdered sugar and milk in a small bowl until spreadable (optional: use a cinnamon frosting packet). If the frosting is too thick, add more milk, 1 teaspoon at a time, until desired consistency is achieved.
Step 7: Use a spoon to spread the frosting on each hand pie. Sprinkle demerara sugar over the frosting.
See more recipes here: slither io
Step 2: Preheat oven to 350° with the rack in the middle position. On a lightly floured surface, separate the rolls. Roll each roll into a thin circle about 4 inches in diameter (16 rolls total).
Step 3: Place 8 rounds on a parchment-lined baking sheet. Brush 2 tablespoons of the apple pie filling on top of each circle. In a small bowl, mix the egg and the remaining 1 tablespoon of water. Spread the filling along the edges of the circles. Place another circle of dough on top of each circle. Chill for about 15 minutes.
Step 4: Crease the edges with a fork. Using a paring knife, make a small X shape on top of each circle. Brush with egg mixture.
Step 5: Bake the hand pies until golden brown and bubbly in the center, about 20 minutes. Transfer to a baking rack and let cool for 15 minutes.
Step 6: Mix the powdered sugar and milk in a small bowl until spreadable (optional: use a cinnamon frosting packet). If the frosting is too thick, add more milk, 1 teaspoon at a time, until desired consistency is achieved.
Step 7: Use a spoon to spread the frosting on each hand pie. Sprinkle demerara sugar over the frosting.
See more recipes here: slither io
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze