Tu jesteś:
4
Składniki
Äppelpaj
- 6 st äpple jablek
- 150 g smör masło margarynę, smält roztopic
- 3 dl Havregryn płatki owsiane, +
- 2 dl Socker cukier, +
- 0.5 dl Sirap, +
- 1.5 dl Vetemjöl mąka, +
- 0.5 tsk łyżeczki Bakpulver proszek do pieczenia, +
- 2 msk łyżki Mjölk mleko, +
-
6
45min
Czas całkowity 15minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
-
9
5
Przygotowanie
- jabłka obrać pokroić w ćwiartki.
Masło roztopic.
Resztę składników wymieszać i dodać do masła.
Mokrą kruszonke rozsypac na jabłka.
175C 30min
Äppelpaj
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzUlubione
Ulubione