3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Äppelpaj


Wydrukuj:
4

Składniki

Äppelpaj

  • 6 st äpple jablek
  • 150 g smör masło margarynę, smält roztopic
  • 3 dl Havregryn płatki owsiane, +
  • 2 dl Socker cukier, +
  • 0.5 dl Sirap, +
  • 1.5 dl Vetemjöl mąka, +
  • 0.5 tsk łyżeczki Bakpulver proszek do pieczenia, +
  • 2 msk łyżki Mjölk mleko, +
  • 6
    45min
    Czas całkowity 15min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
  • 9
5

Przygotowanie

    Äppelpaj
  1. jabłka obrać pokroić w ćwiartki.
    Masło roztopic.
    Resztę składników wymieszać i dodać do masła.
    Mokrą kruszonke rozsypac na jabłka.
    175C 30min
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Motylek
    Motylek
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz