 
                                            
                                    Czas przygotowania
                                30min
                                                                    
                                                            Czas całkowity
                                30min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porcja/porcje/porcji
                                
                                     -- 
                                     -- 
                                
                            Poziom
                                Łatwy
                            Składniki
Szyszki
- 150 g Ryż preparowany
- 2 łyżeczki kakao naturalne, niesłodzone
- 200 g masła
- 3 łyżki miodu
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                         Kopystka Kopystka
- 
                        
                         Naczynie miksujące kompletne premium Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- Masło, miód i kakao roztapiany aż uzyskamy gładką masę i wlewamy na ryż preparowany. Szybko mieszamy aż wszystkie składniki się połączą. Z pomocą dużej łyżki formujemy szyszki w dowolnym kształcie i układamy na papier do pieczenia. Zostawiamy aż wystygnie.
Porady
Można zrobić wersję z orzeszkami drobno siekanymi lub kokosem
                        Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne: 
                        
                         
                                     
                     
                     
                                     
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentarze