Tu jesteś:
4
Składniki
6 porcja/porcje/porcji
Surówka z białej rzodkwi
- 500 gramów białej rzodkwi, w kawałkach 3 cm
- 3 łyżki kwaśnej śmietany 18%, lub jogurtu
- 1łyżka majonezu
- 1łyżeczka cukru
- 1/2 łyżeczki soli morskiej
- 1/2 łyżeczki pieprzu, świeżo mielonego
- 2 łyżkisoku z cytryny
-
6
1min
Czas całkowity 1minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
- Wszystkie składniki włożyć do "Blokada naczynia miksującego" czas 5 s. /obr. 5
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz(Brak tematu)
(Brak tematu)