Tu jesteś:
4
Składniki
3 osoba/osoby
Surówka z białej kapusty
- 1 marchewka
- 300 g białej kapusty
- 1/2 cebuli
- 200 g jabłka
- 1 łyżeczki soli
- 1 łyżeczki cukru
- 25 g octu ziołowego
- 150 g jogurtu greckiego
- 1 szczypty pieprzu, mielonego
- 1 łyżki oleju
-
6
10min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
- Kawałki marchewki włóż do naczynia miksujacego i 4 sek. /obroty 5 rozdrobnij, następnie dodaj kawałki kapusty, jabłka, cebuli oraz sól ,pieprz, cukier, ocet, jogurt, olej miksujemy 4sek./obroty 4
Surówka jest gotowa do podania na stół .
Smacznego
Surówka z białej kapusty
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzSmaczna
Smaczna