3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

SILL MED CITRUS - ŚLEDŹ W KREMOWYM SOSIE Z CYTRUSAMI


Wydrukuj:
4

Składniki

SILL MED CITRUS - ŚLEDŹ W KREMOWYM SOSIE Z CYTRUSAMI

Śledzie

  • 500-600 gramy filety śledziowe a'la Matias
  • 40 gramy majonezu, wykonanego w TM
  • 40 gramy śmietany 12%
  • 40 gramy śmietany 22%, creme fraiche
  • 10 gramy musztardy Dijon
  • 5 kropli sosu chili srirach
  • 1 porcje skórka z pomarańczy
  • 1 porcji skórka z cytryny
  • 1 porcje skórki z limonki
  • sok z cytryn, z 1/4 sztuki
  • sok z limonki, z 1 sztuki
  • sok z pomarańczy, z 1/4 sztuki
  • 2 łyżki cukru
  • sól, do smaku
  • czarny pieprz, do smaku
5

Przygotowanie

  1. Filety śledziowe namocz, osusz i pokrój na 1 cm paski
  2. Do naczynia włóz wszystkie składniki i wymieszaj 10s/obr.4, sos musi być jednolity.
  3. Dodaj śledzie do sosu, odstaw do lodówki na minimum 24 godziny
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy