3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Nadzienie do jajek


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 6 jaj ugotowanych na twardo
  • 1/2 papryki czerwonej, (lub dowolny kolor)
  • 1/4 cebuli, (lub jak ktoś lubi cebule to 1/2 )
  • 2 łyżki majonezu
  • szczypta soli
  • szczypta pieprzu
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. 1. Jaja ugotować na twardo, obrać, przekroić wzdłuż na pół, wyjąć żółtka

     2. Do naczynia wrzucić paprykę, rozdrobnić kilka sekund (około 5) obroty  5

    3. Do rozdrabnianej papryki wrzucić (na chodzące noże przez otwór) cebulkę i jeszcze raz zmiksować 3 sekundy obroty 5

    4. Jeśli pojawi się sok/woda odlać, kopystką zgarnąć ze ścian naczynia rozdrobnione warzywa

    5. Dodać majonez,  żółtka, przyprawić i delikatnie wymieszać obroty soft lub 1 około 6-10 sekund

    6. Nadziewać połówki jajek

    7. Podawać jako przystawka lub danie na śniadanie/ kolacje

    8. S M A C Z N E G O  tmrc_emoticons.)

     

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy