Tu jesteś:
4
Składniki
2 porcja/porcje/porcji
Jajeczna pasta z avocado
- 1 łyżeczki czarnuszki
- 1 awokado, średniej wielkości
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- 1 szczypty soli morskiej
- 1 szczypty pieprzu, mielonego
- 2 jajka na twardo
-
6
10min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego. -
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego. -
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
- Jajka ugotuj na twardo, ostudź.
- Avovado obierz, przekrój wzdłuż i usuń pestkę.
- Wrzuć do blendera wszystkie składniki,
"Miksowanie" wymieszaj na jednolitą masę.
- Pastę podawaj na liściach sałaty lub na kawałkach papryki. Cudownie smakuje na bagietce. Po wierchu posyp czarnuszką, posiekanym koperkiem, kiełkami itp.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
możesz dodać czosnek, nasiona słonecznika itp.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz