3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Smoothie z awokado, szpinaku, masła orzechowego i mleczka kokosowego


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

Smoothie z awokado, szpinaku, masła orzechowego i mleczka kokosowego

  • 100 g awokado
  • 30 g masło orzechowe
  • 10 g Szpinak baby – 1/2 garści
  • 100 g mleczko kokosowe
  • 200 g Woda – 200 ml
  • 6
    1min
    Czas całkowity 1min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

    Smoothie
  1. 1. Awokado obieramy, przekładamy do naczynia miksującego. Dodajemy pozostałe składniki. Miksujemy 30 s/ obr. 9
    2. Do ulubionej konsystencji możemy dodać więcej wody.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy