Tu jesteś:
4
Składniki
400 g
Mleko skondensowane słodzone
- 125 g wody
- 225 g cukru
- 110 g mleko w proszku
- 1 szczypty sól
-
6
4min
Czas całkowity 4minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego. -
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego. -
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
- 1. Do
"Blokada naczynia miksującego" odmierzają wszystkie składniki, gotuj 3min/100°C/obr.4
2. Gotowa masę przelej do słoika, wystudzić i przechowuj w lodówce do 2 tygodni
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzSuper, nie mogłam znaleźć w sklepie👍
Super, nie mogłam znaleźć w sklepie👍
wyszedł super a właśnie potrzebowałam do...
wyszedł super a właśnie potrzebowałam do sernika