3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

naleśniki bezglutenowe


Wydrukuj:
4

Składniki

6 kawałek/kawałki/kawałków

melak krowiego lub sojowego

  • 100 g mąki bezglutenowej np. Schar
  • 100 g mleka krowiego lub sojowego
  • 1 jajko
5

Przygotowanie

  1. Składniki wkładamy do naczynia miksującego i miksujemy 15 s/obr.6.


     


    Naleśniki przekładamy według uznania dżemem lub twarogiem.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Smażymy odrazu naleśniki. Ciasto musi być luźniejsze bo, gdy trochę postoi robi się gęste. Jeśli zgęstnieje to dodajemy trochę mleka.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy