Tu jesteś:
4
Składniki
6 kawałek/kawałki/kawałków
melak krowiego lub sojowego
- 100 g mąki bezglutenowej np. Schar
- 100 g mleka krowiego lub sojowego
- 1 jajko
-
6
-
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Składniki wkładamy do naczynia miksującego i miksujemy 15 s/obr.6.
Naleśniki przekładamy według uznania dżemem lub twarogiem.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Smażymy odrazu naleśniki. Ciasto musi być luźniejsze bo, gdy trochę postoi robi się gęste. Jeśli zgęstnieje to dodajemy trochę mleka.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz