3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Wariant Kawa mrożona z espresso


Wydrukuj:
4

Składniki

3 porcja/porcje/porcji

  • 25 g cukru
  • 250 g kostek lodu
  • 500 g mleka
  • 3 porcje kawy espresso, zaparzonej
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Zmielić cukier 10sek./obr.10.

    Dodać kawę, kostki lodu i rozkruszyć 20sek./obr.10.

    Dodać mleko ( najlepiej dobrze schłodzone ) i spienić 15sek./obr.6

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Słodzik to trucizna. Juz lepszy cukier. Kawa...

    Zgłoszony przez kamilasz0907 na sierpnia 8, 2018 at 17:31.

    Słodzik to trucizna. Juz lepszy cukier. Kawa pyszna!

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Super Ja zamiast cukru dodaam kaw od razu posodzin...

    Zgłoszony przez aniajura1984 na czerwca 27, 2017 at 10:07.

    Super! Ja zamiast cukru dodałam kawę od razu posłodziną słodzikiem. Wersja sietetyczna. Super przepis dla kogoś, kto nie uznaje w domu kawy rozpuszczalnej tmrc_emoticons.D

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze