Tu jesteś:
4
Składniki
3 porcja/porcje/porcji
- 25 g cukru
- 250 g kostek lodu
- 500 g mleka
- 3 porcje kawy espresso, zaparzonej
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Zmielić cukier 10sek./obr.10.
Dodać kawę, kostki lodu i rozkruszyć 20sek./obr.10.
Dodać mleko ( najlepiej dobrze schłodzone ) i spienić 15sek./obr.6
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzSłodzik to trucizna. Juz lepszy cukier. Kawa...
Słodzik to trucizna. Juz lepszy cukier. Kawa pyszna!
Super Ja zamiast cukru dodaam kaw od razu posodzin...
Super! Ja zamiast cukru dodałam kawę od razu posłodziną słodzikiem. Wersja sietetyczna. Super przepis dla kogoś, kto nie uznaje w domu kawy rozpuszczalnej