3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

kremowy koktajl z awokado, szpinaku, wanilii i daktyli


Wydrukuj:
4

Składniki

kremowy koktajl z awokado, szpinaku, wanilii i daktyli

  • 70 gramy awokado
  • 25 gramy szpinak wodny
  • 1/2 porcje laska wanilii
  • 20 gramy daktyle
  • 250 gramów Mleko migdałowe
  • 1 szczypty cynamonu, mielonego
  • 2 kostki kostki lodu
  • 6
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
  • 9
5

Przygotowanie

  1. 1. awokado przekrawamy na pół i łyżką wyjmujemy połowę, laskę wanilii przekrawamy na pół i w całośco dodajemy do naczynia miksującego.
    2. dodajemy resztę składników, miksujemy 1 min/obr.10.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy