Tu jesteś:
4
Składniki
2 porcja/porcje/porcji
cappuccino
- 20-30 g gorzkiej czekolady
- 500 g mleka
- 2-3 łyżeczki kawy rozpuszczalnej
- 10-20 g likieru Amaretto
- 2-3 łyżeczki cukru
-
6
10min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
-
9
5
Przygotowanie
- dodac
- Rozdrobnić "Miksowanie" 10 s /obr.8
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Kawę posypać startą czekoladą lub udekorować bitą śmietaną.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzI really like your shell shockers recipe, thank...
I really like your shell shockers recipe, thank you so much for taking the time to create it.
Cappuccinos are known for their balanced...
Cappuccinos are known for their balanced combination of coffee intensity and milk creaminess, making them a popular choice cookie clicker among coffee enthusiasts.
Příprava cappuccina začíná espressovým...
Příprava cappuccina začíná espressovým základem, což je silný kávový koncentrát připravený tlačením horké vody skrz jemně mletou kávovou kávu. Poté se přidává horké mléko, basketbros které je často uvařeno párou, aby vytvořilo jemnou pěnu.
Drawing beautiful drawings on the foam of coffee...
Drawing beautiful drawings on the foam of coffee requires a lot of ingenuity. slope
Great job on providing a delicious subway surfers...
Great job on providing a delicious subway surfers recipe! The Garlic Butter Shrimp Pasta sounds amazing and I'm sure it will be a hit with anyone who tries it. Keep up the great work!