3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

BIO KAKAO


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

BIO KAKAO

wykonanie

  • 200 gramów mleczka ryżowego lub migdałowego, wykonanego w TM
  • 1 płaskiej łyżeczki karobu bio
  • 1 płaskiej łyżeczki miodu lub melasy
  • 6
    1min
    Czas całkowity 1min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki umieścić Blokada naczynia miksującego czas 10 s, obr. 6
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Bio Kakao ma mnóstwo przyswajalnego magnezu,potasu,wapnia i żelaza Przygryzając świeże lub suszone owoce przyswajamy tego żelaca więcej. Smacznego tmrc_emoticons.)


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz