3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

BIO KAKAO


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

BIO KAKAO

wykonanie

  • 200 gramów mleczka ryżowego lub migdałowego, wykonanego w TM
  • 1 płaskiej łyżeczki karobu bio
  • 1 płaskiej łyżeczki miodu lub melasy
  • 6
    1min
    Czas całkowity 1min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
5

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki umieścić Closed lid czas 10 s, obr. 6
10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Bio Kakao ma mnóstwo przyswajalnego magnezu,potasu,wapnia i żelaza Przygryzając świeże lub suszone owoce przyswajamy tego żelaca więcej. Smacznego tmrc_emoticons.)


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz