Przejdź do treści

Forum witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

tmrc_emoticons.smilewitam serdecznie jestem nowa i przed zakupem po niedzieli mam mieć pokaz i mam nadzieje że go kupie  tmrc_emoticons.wink

Trzymamy kciuki, odezwij się po niedzieli tmrc_emoticons.smile w razie pytań możesz na Nas liczyć tmrc_emoticons.smile

dziękuję ciesze się i juz nie mogę się doczekać,no a co do polazu to Beatka mnie odwiedzi tmrc_emoticons.bigsmile

Witaj Agnieszko ! Mam nadzieje,że pokaz się uda i będziesz szczęśliwą posiadaczką TM .

Pozdrawiam Monika z Sosnowca

Jasne - kupuj, kupuj i nawet sie nie zastanawiaj. A jak juz kupisz uzywaj codziennie od rana do wieczora tmrc_emoticons.lol Trzymam kciuki za udana transakcje!!!

Witaj Agnieszko tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol fajnie że będziesz miała już swój TM tmrc_emoticons.smile oj bedzisz teraz szalała w kuchni, zobaczysz tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile pozdrawiam serdecznie Marzena z Bydgoszczy tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

no magi mam nadzieję że dam radę tmrc_emoticons.cooking_9

Dasz radę Aguś tmrc_emoticons.smile  a w razie potrzeby my Ci pomożemy tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.love Witaj Agnieszko, życzę udanej prezentacji zakończonej zakupem "Prawdziwego Przyjaciela" kobiety tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_1

Witaj Aguś! i jak tam masz już swojego TM?

witam,witam mam tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.tongue

tmrc_emoticons.love WOW tmrc_emoticons.love

No to moje gratulacje - tylko nie znikaj nam w kuchni, chwal się tym co ugotujesz

No i jak Aguś pierwsze spotkanie z własnym TM tmrc_emoticons.lol co dobrego wyczarowałaś tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love Kochane  tmrc_emoticons.love Agnieszka już tak się "rozkręciła" że wrzuciła swoje przepisy na przepisownie tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.cooking_1 tmrc_emoticons.cooking_10 tmrc_emoticons.cooking_6

hehe nie znikne mąż się smieje powiedział że kupi mi łancuch do kuchni na dł.do termomixa tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

no Magi sporo już zrobilam swoj to krupniczek,bułeczki,konfiturę truskawkową,wczoraj adwokat,powidła sliwkowe,masełko z ziołami,masełko zwykłe,pastę jajeczną,serek twarozek,likier kukułczy :bigsmile nie widzę zycia bez niego tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_9

:

Agnieszko a z czego robiłaś advocat , że on taki białawy a nie żółty ?

Mój ma troche inny kolor.

zrobiłam Moniczko z 6 żółtek,puszka mleka skondensowanego i 0,5 l wodki reszta według przepisu,pomimo jasnego koloru wyszedł przepyszny

To chyba zależy od żółtek, Monisiu. tmrc_emoticons.wink

Widać ze nie marnujesz czasu!! To super!! Czekam na więcej przepisów  tmrc_emoticons.party

Super Aguś tmrc_emoticons.lol polecam do advocata dodac zamiast cukru waniliowego cukier migdałowy albo cynamomowy - można kupić w marketach tmrc_emoticons.smile cynamonowy jest pyszny zwłaszcza na święta tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

dziękuję za podpowiedź będę pamiętać nastepnym razem,pyszny jest tez z laskami wanili zmiksowanymi

witajcie dziewczynki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmilekolejna dawka moich dzieł z termosiem i ksiązka tmrc_emoticons.cooking_2 tmrc_emoticons.cooking_7

jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem,dzisiaj na obiadek zrobiłam rosół z moim bulionem drobiowym tmrc_emoticons.tongue na drugie danie kurczak z piekarnika musiał być ,bo mąz powiedział termoś w tygodniu w niedzielę piekarnik :P: P hihi marchewka na ciepło z książki i ziemniaczki gotowane załuję ze fotki nie zrobilam bajecznie wyglądało

tmrc_emoticons.cooking_1 Agnieszko masz u mnie "szóstkę z plusem" tmrc_emoticons.love Buziaczki tmrc_emoticons.love

dziękuję Grazynko tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

dziewczyny kolejne dzieła  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love

Ale szalejesz Kobieto Uważaj, bo Cię mąż naprawdę w kuchni to TM łańcuchem przytwierdzi

hihi na tym stanę w miejscu tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.cooking_6

Szalej, szalej i się chwal - to może mnie zmotywujesz i lenia pogonię

Agnieszko, ale się rozkręciłaś  tmrc_emoticons.lol  i ciągle obroty Ci rosną  tmrc_emoticons.wink  Super, przypominają mi się moje pierwsze dni z TM  tmrc_emoticons.smile Poganiałam rodzinkę, żeby szybciej wyjadali, bo chę wypróbować kolejny przepis  tmrc_emoticons.bigsmile  Znajomi też wspominają dobrze te czasy, bo zapraszałam codziennie na słodkości i nie tylko  tmrc_emoticons.wink  Potem troszkę zwolniłam, żeby kilogramów nie przybyło z obrzarstwa  tmrc_emoticons.wink   tmrc_emoticons.bigsmile  Ale mój TM urlopu nie ma od prawie 5 lat! Codziennie coś robimy, i to kilka razy dziennie  tmrc_emoticons.love  Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia  tmrc_emoticons.party  

Dziękuję Alu, Elu tmrc_emoticons.smile wszystko takie pyszne,zamrozilam sobue byleczki 19 szt wyszło maly miał radoche bo z kremem czekoladowym, dzemikiem, i miodzikiem mógł jeść niebo w gembie, ze tak powiem hmmm mysle co dzisiaj chyba odpoczne a jutro pasta z makreli,pizza,lub pierogi z mięsem hmmm juz sama nie wiem,coś napewno upichce buziaczki tmrc_emoticons.love

Aguś weszłaś na obroty 10 tmrc_emoticons.smile życzę Ci takiego zapału. Mąż pewnie zadowolony z nowego zakupu  tmrc_emoticons.love bo jak brzuch pełny to facet zadowolony  tmrc_emoticons.smile

no zadowolony tylko w ostatnich dniach stwierdził że jest przejedzony tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmileja jestem kochana bardzo zadowolona TM nie był mi obcy bo wychowałam sie na nim w domciu i powiedizał sobie ż ekiedyś i ja będe miec a co tmrc_emoticons.tongue i teraz mogę  tmrc_emoticons.cooking_9 tmrc_emoticons.cooking_7kiedy chce tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

To tak jak ja tmrc_emoticons.smile zaraz po slubie zakupilismy termo... mam go już 2 lata  tmrc_emoticons.party jak ten czas leci  :O

no ja sprawiłam sobie na nowe mieszkanko swoje tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.lovejuz swoje tmrc_emoticons.love zrobila sobie kuchnię i powiedziałam że teraz TM tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

zakwas na chlebek świetnie pracuje,pachnie w kuchni tak specyficznie tmrc_emoticons.lol jutro już zaczne piec i zrobie tez z niego zakwas pszenny od Eli tmrc_emoticons.love

Elu,udało się bez drożdzy przepyszny chlebus troszke zmodyfikoy ale tez przepyszny tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Piękny chleb Agnieszko tmrc_emoticons.smile

Piękny chlebek !!! To ja zaczęłam od TM, w czerwcu się wprowadziliśmy do domku, a teraz zbieramy na nową kuchnię tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love  Agnieszko  tmrc_emoticons.love Piekny i pewnie bardzo smaczny chlebek tmrc_emoticons.love

agaz79 wrote:

Elu,udało się bez drożdzy przepyszny chlebus troszke zmodyfikowany ale tez przepyszny tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Agnieszko, baaardzo się cieszę, że taki piękny chlebek upiekłaś  tmrc_emoticons.smile  Mam nadzieję, że smakuje Wam tak samo dobrze, jak wygląda  tmrc_emoticons.love  Ja mam 3 rodzaje zakwasów: żytni, pszenny i orkiszowy   tmrc_emoticons.lol  Napisz, czy piekłaś też bułeczki?  tmrc_emoticons.smile  

Dziekuje Mixi, Grazynko dziekuje.Agatko ja musialam zmienic kuchnie bo ta co była to nie zmiescilam sie w nia zrobilam pod siebie ale i tak mala mam tmrc_emoticons.aw Elu jest przepyszny dzisiaj zostawilam sobie ba sniadanko to nawet mieciusi i nie wysycha jestem bardzo z niego zadowolona tmrc_emoticons.love balam sie bo troszkę zmienilam przepis ale mega super wyszedl tmrc_emoticons.cooking_2 tmrc_emoticons.cooking_7podaj mi Elu na zakwas orkiszowy tez zrobie.No ten zakwas zytni mam w lodowce przypomnij mi tylko czy codziennie po lyzce wody i maki czy raz na tydzien karmic tmrc_emoticons.bigsmile dxidiaj bede robic dojarmilam rano zakwas pszenny i zrobue buleczki i reszta do lodówki tmrc_emoticons.cooking_4

dziewczyny pomóżcie napisałam temat na forum w wyszukiwanie przepisów mam problem z bezą do ciasta za każdym razem mi opada tmrc_emoticons.aw co nie tak?

Dzień dobry chciałam się pozegnać,na chwilę obecną znikam z forum,dziekuję wszystkim pomocnym osobą tmrc_emoticons.smile zycze wszystkim sukcesów kuchennych tmrc_emoticons.cooking_1

Agnieszko znikasz na chwilę ? :O -dobrze rozumiem? tmrc_emoticons.sad

czas pokaże Haniu tmrc_emoticons.sadale bede mysleć o tobie tmrc_emoticons.love

szybkiego powrotu i czekamy na Ciebie Maryno tmrc_emoticons.smile

Przeczuwam, że wróci do nas MARYNA tmrc_emoticons.smile ???? 

Agnieszko to buziak na dowidzenia i na bardzo szybki dzień dobry

tmrc_emoticons.love Agnieszko, nie znikaj tmrc_emoticons.smile Będę za Tobą tęskniła  tmrc_emoticons.cooking_1 tmrc_emoticons.cooking_6 tmrc_emoticons.cooking_9 i za Twoimi przepisami  tmrc_emoticons.cooking_9 tmrc_emoticons.cooking_10 tmrc_emoticons.cooking_2