witam serdecznie jestem nowa i przed zakupem po niedzieli mam mieć pokaz i mam nadzieje że go kupie
witam serdecznie jestem nowa i przed zakupem po niedzieli mam mieć pokaz i mam nadzieje że go kupie
Trzymamy kciuki, odezwij się po niedzieli w razie pytań możesz na Nas liczyć
dziękuję ciesze się i juz nie mogę się doczekać,no a co do polazu to Beatka mnie odwiedzi
Witaj Agnieszko ! Mam nadzieje,że pokaz się uda i będziesz szczęśliwą posiadaczką TM .
Pozdrawiam Monika z Sosnowca
Jasne - kupuj, kupuj i nawet sie nie zastanawiaj. A jak juz kupisz uzywaj codziennie od rana do wieczora Trzymam kciuki za udana transakcje!!!
Witaj Agnieszko
fajnie że będziesz miała już swój TM
oj bedzisz teraz szalała w kuchni, zobaczysz
pozdrawiam serdecznie Marzena z Bydgoszczy
no magi mam nadzieję że dam radę
Dasz radę Aguś a w razie potrzeby my Ci pomożemy
Witaj Agnieszko, życzę udanej prezentacji zakończonej zakupem "Prawdziwego Przyjaciela" kobiety
Witaj Aguś! i jak tam masz już swojego TM?
witam,witam mam
WOW
No to moje gratulacje - tylko nie znikaj nam w kuchni, chwal się tym co ugotujesz
No i jak Aguś pierwsze spotkanie z własnym TM co dobrego wyczarowałaś
Kochane
Agnieszka już tak się "rozkręciła" że wrzuciła swoje przepisy na przepisownie
hehe nie znikne mąż się smieje powiedział że kupi mi łancuch do kuchni na dł.do termomixa
no Magi sporo już zrobilam swoj to krupniczek,bułeczki,konfiturę truskawkową,wczoraj adwokat,powidła sliwkowe,masełko z ziołami,masełko zwykłe,pastę jajeczną,serek twarozek,likier kukułczy :bigsmile nie widzę zycia bez niego
:
Agnieszko a z czego robiłaś advocat , że on taki białawy a nie żółty ?
Mój ma troche inny kolor.
zrobiłam Moniczko z 6 żółtek,puszka mleka skondensowanego i 0,5 l wodki reszta według przepisu,pomimo jasnego koloru wyszedł przepyszny
To chyba zależy od żółtek, Monisiu.
Widać ze nie marnujesz czasu!! To super!! Czekam na więcej przepisów
Super Aguś polecam do advocata dodac zamiast cukru waniliowego cukier migdałowy albo cynamomowy - można kupić w marketach
cynamonowy jest pyszny zwłaszcza na święta
dziękuję za podpowiedź będę pamiętać nastepnym razem,pyszny jest tez z laskami wanili zmiksowanymi
witajcie dziewczynki
kolejna dawka moich dzieł z termosiem i ksiązka
jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem,dzisiaj na obiadek zrobiłam rosół z moim bulionem drobiowym na drugie danie kurczak z piekarnika musiał być ,bo mąz powiedział termoś w tygodniu w niedzielę piekarnik :P: P hihi marchewka na ciepło z książki i ziemniaczki gotowane załuję ze fotki nie zrobilam bajecznie wyglądało
Agnieszko masz u mnie "szóstkę z plusem"
Buziaczki
dziękuję Grazynko
dziewczyny kolejne dzieła
Ale szalejesz Kobieto Uważaj, bo Cię mąż naprawdę w kuchni to TM łańcuchem przytwierdzi
hihi na tym stanę w miejscu
Szalej, szalej i się chwal - to może mnie zmotywujesz i lenia pogonię
Agnieszko, ale się rozkręciłaś i ciągle obroty Ci rosną
Super, przypominają mi się moje pierwsze dni z TM
Poganiałam rodzinkę, żeby szybciej wyjadali, bo chę wypróbować kolejny przepis
Znajomi też wspominają dobrze te czasy, bo zapraszałam codziennie na słodkości i nie tylko
Potem troszkę zwolniłam, żeby kilogramów nie przybyło z obrzarstwa
Ale mój TM urlopu nie ma od prawie 5 lat! Codziennie coś robimy, i to kilka razy dziennie
Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia
Dziękuję Alu, Elu wszystko takie pyszne,zamrozilam sobue byleczki 19 szt wyszło maly miał radoche bo z kremem czekoladowym, dzemikiem, i miodzikiem mógł jeść niebo w gembie, ze tak powiem hmmm mysle co dzisiaj chyba odpoczne a jutro pasta z makreli,pizza,lub pierogi z mięsem hmmm juz sama nie wiem,coś napewno upichce buziaczki
Aguś weszłaś na obroty 10 życzę Ci takiego zapału. Mąż pewnie zadowolony z nowego zakupu
bo jak brzuch pełny to facet zadowolony
no zadowolony tylko w ostatnich dniach stwierdził że jest przejedzony
ja jestem kochana bardzo zadowolona TM nie był mi obcy bo wychowałam sie na nim w domciu i powiedizał sobie ż ekiedyś i ja będe miec a co
i teraz mogę
kiedy chce
To tak jak ja zaraz po slubie zakupilismy termo... mam go już 2 lata
jak ten czas leci :O
no ja sprawiłam sobie na nowe mieszkanko swoje
juz swoje
zrobila sobie kuchnię i powiedziałam że teraz TM
zakwas na chlebek świetnie pracuje,pachnie w kuchni tak specyficznie jutro już zaczne piec i zrobie tez z niego zakwas pszenny od Eli
Elu,udało się bez drożdzy przepyszny chlebus troszke zmodyfikoy ale tez przepyszny
Piękny chleb Agnieszko
Piękny chlebek !!! To ja zaczęłam od TM, w czerwcu się wprowadziliśmy do domku, a teraz zbieramy na nową kuchnię
Agnieszko
Piekny i pewnie bardzo smaczny chlebek
Elu,udało się bez drożdzy przepyszny chlebus troszke zmodyfikowany ale tez przepyszny
![]()
Agnieszko, baaardzo się cieszę, że taki piękny chlebek upiekłaś Mam nadzieję, że smakuje Wam tak samo dobrze, jak wygląda
Ja mam 3 rodzaje zakwasów: żytni, pszenny i orkiszowy
Napisz, czy piekłaś też bułeczki?
Dziekuje Mixi, Grazynko dziekuje.Agatko ja musialam zmienic kuchnie bo ta co była to nie zmiescilam sie w nia zrobilam pod siebie ale i tak mala mam Elu jest przepyszny dzisiaj zostawilam sobie ba sniadanko to nawet mieciusi i nie wysycha jestem bardzo z niego zadowolona
balam sie bo troszkę zmienilam przepis ale mega super wyszedl
podaj mi Elu na zakwas orkiszowy tez zrobie.No ten zakwas zytni mam w lodowce przypomnij mi tylko czy codziennie po lyzce wody i maki czy raz na tydzien karmic
dxidiaj bede robic dojarmilam rano zakwas pszenny i zrobue buleczki i reszta do lodówki
dziewczyny pomóżcie napisałam temat na forum w wyszukiwanie przepisów mam problem z bezą do ciasta za każdym razem mi opada co nie tak?
Dzień dobry chciałam się pozegnać,na chwilę obecną znikam z forum,dziekuję wszystkim pomocnym osobą zycze wszystkim sukcesów kuchennych
Agnieszko znikasz na chwilę ? :O -dobrze rozumiem?
czas pokaże Haniu ale bede mysleć o tobie
szybkiego powrotu i czekamy na Ciebie Maryno
Przeczuwam, że wróci do nas MARYNA ????
Agnieszko to buziak na dowidzenia i na bardzo szybki dzień dobry
Agnieszko, nie znikaj
Będę za Tobą tęskniła
i za Twoimi przepisami