Czytam wpisy agaz79,oglądam jej fotki i widze swoje szaleństwa
od początku szał nie mija i chce się więcej i więcej i więcej i nawet nie raz szkoda czasu na wyjście z domu (myślę sobie)lepiej coś ugotuje w TM i tylko telefon i zaproszenie na poczęstunek i już jestem zadowolona i usatysfakcjonowana,miłość nie mija do TM a bardziej się umacnia!
Forum witam
jestem
tęsknilam i wróciłam
Witaj Agnieszko , ale szalejesz z Termosiem
przepisy Twoje przeglądałam będę testować
pozdrawiam
witaj Ilonko?tak?
no własnie jak sie ma TM to nie da się mu oprzeć
zgodzisz się zemna prawdą? ![]()
Widzę Agnieszko, że faktycznie się rozkręciłaś. Mogę tylko powiedzieć, że tak może Ci zostać na wiele lat. Tak to już jest z thermomixem.
POZDRAWIAM Cię serdecznie.
Agnieszko zgadzam się z Tobą , fakt termoś uzależnia
ja nie mogę się od niego oderwać już 2 lata
nie wyobrażam sobie gotować
teraz bez niego
pozdrawiam
Lidziu,Ilonko tak,ja własnie nie potrafię już bez niego żyć
rachunek z aprąd nawet nie jest duzy tylko 35 zł więcej niż zwykle ale fakt jest taki że spodziewałam się wyższego na tyle potraw co zrobiłam i chlebiki,bułeczki non stop piekę
![]()
Witaj Agnieszko z powrotem
Ciesze sie , ze wrocilas
witam, witam ![]()
witajcie kochane
nie spodziewałam się tak milego powitania a ja dzisiaj znowu działam
Baaardzo aktywnie działasz ![]()
dziękuję
![]()
Jak sie czyta te komentarze i ogląda fotki to buzia sama sie śmieje że nie tylko ja tak mam z TM ale raczej wszyscy ,którzy tu się znajdują szaleją ,gotują i nie dopuszczają żeby TM ,,ostygł"pozdrawiam wszystkich i przesyłam gorące buziaczki z Warmińsko-mazurskiego,zmykam bo będę robić dziś babkę ziemniaczaną
i znów dla swojego TM nie odpuszczę
ale az tak ?kochana jesteś,dziękuję ,gkoziolek bardzo dziekuje
Jak sie czyta te komentarze i ogląda fotki to buzia sama sie śmieje że nie tylko ja tak mam z TM ale raczej wszyscy ,którzy tu się znajdują szaleją ,gotują i nie dopuszczają żeby TM ,,ostygł"pozdrawiam wszystkich i przesyłam gorące buziaczki z Warmińsko-mazurskiego,zmykam bo będę robić dziś babkę ziemniaczaną
i znów dla swojego TM nie odpuszczę
no i ciekawe jak długo tak będziemy mieć hihi
![]()
Agnieszko ja tak mam od przeszło roku hihihi i nie chce przejść ,a niektóre są jeszcze dłużej zakręcone
kocham go
Babka ziemniaczana wyszła smakowicie
nie musiałam kroić cebuli i tarkować ziemniaków TM mnie wyręczył,poszło szybko i sprawnie-rodzinka nakarmiona i jest czas wolny dla siebie,pozdrowionka
Babka ziemniaczana wyszła smakowicie
nie musiałam kroić cebuli i tarkować ziemniaków TM mnie wyręczył,poszło szybko i sprawnie-rodzinka nakarmiona i jest czas wolny dla siebie,pozdrowionka
super ciesze się że tak zadowolona na maxa jesteś
Jednak zmiana nicku ![]()
nadana przez syna
No to Agulinko i Małgorzatko muszę Was zasmucić - ja tak mam od ośmiu lat. I nie mam dla Was pocieszających wiadomości - ta thermomixowa choroba jest jak ciąża - cały czas się powiększa.
Aż strach pomyśleć co będzie dalej
Nie martw się Alu tego nie leczą hihihihi
o kurcze nie straszcie o matko co to bedzie
Agnieszko nie dokończyłaś :jak go nie będzie.
no tak
![]()
szkoda, ze nik Maryna jest zajety...
Nie wiem co to by było... ja w kuchni nie mam innego urządzenia ![]()
szkoda, ze nik Maryna jest zajety...
Nie wiem co to by było... ja w kuchni nie mam innego urządzenia
no szkoda
ale ten tez jest super i cala ja
a co do sprzetu mam jeszcze nie sprzedany kenwood najnowszy model dałam z aniego 1300zł
Hihihi Sloneczka ja wariuje juz 13 roczek i konca nie widac
ja myśle o zakupie sandwicza
z gofrownicą
też mam taki 3 wjednym sandwich,opiekacz,gril
![]()