Przejdź do treści

Forum Witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam. Mam na imię Basia i jeszcze nie posiadam własnego TM ale pracuję nad tym tmrc_emoticons.smile

Aktualnie korzystam z TM21 (pożuczony na kilka miesięcy tmrc_emoticons.smile )

TM21 to tak do nowego TM5 jak "Maluch" do "Mercedesa" tmrc_emoticons.bigsmile

No bez przesady !

Funkcje te same, oprócz obrotów wstecznych.

Witam tmrc_emoticons.smile

Witam wszyskich mam na imię Dalia i dopiero zaczynam zabawe z TM  tmrc_emoticons.cooking_7

ThermoKRK wrote:

No bez przesady !

Funkcje te same, oprócz obrotów wstecznych.

Zgadza się, funkcje te same, ale obsługa o wiele przyjemniejsza, opływowe kształty  i dlatego moje  porównanie do "Malucha" i Mercedesa" To nie przesada!  tmrc_emoticons.bigsmile

To można powiedzieć że ja teraz na Maluchu sprawdzam czy bycie kierowcą mnie kręci i jeśli tak (a po tych paru tygodniach stwierdzam coraz pewniej że tak) to przesiądę się do Mercedesa (i to na najnowszy model tmrc_emoticons.bigsmile )

tmrc_emoticons.love Witaj Dalio, życzę przyjemnej zabawy z Termosiem tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Basiu jak wypada Twoje doświadczenie kierowcy ? tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.party

Dziewczyny witam nowych  użytkowników i pytam o doświadczenia z pracą z naszym pomocnikiem tmrc_emoticons.lol

Dalio Witaj wśród Nas ! 

Pozdrawiam, Monika

Witam

Chciałam się pochwalić że mam już własnego TM tmrc_emoticons.smile Pożyczonego oddałam i zbierałam na swojego i już mam tmrc_emoticons.smile

Narazie powolutku się rozkręcam ale nie jedną rzecz bez niego bym nie zrobiła. Ogólnie jestem ZACHWYCONA tmrc_emoticons.smile

Witaj barbara332,

bardzo się cieszymy, że stałaś się szczęśliwą posiadaczką Thermomixa.

Życzymy przyjemnego gotowania tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiamy,