Przejdź do treści

Forum Witam i pozdrawiam.

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

  • Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witam serdecznie!   tmrc_emoticons.smile


tmrc_emoticons.cooking_1 tmrc_emoticons.cooking_10


Witam wszystkich serdecznie tmrc_emoticons.cooking_10 cieszę sie ,ze bedziemy razem kuchcikowac tmrc_emoticons.cooking_6


               Witam a Naszym gronie Paule 2015 i Natalie

Życzę Wam samych miłych chwil spędzonych w towarzystwie TM

                                       Pozdrawiam serdecznie


tmrc_emoticons.love Witaj Natalio tmrc_emoticons.love Ja również się cieszę z naszego "pichcenia" z Termosiem  tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam serdecznie Grażyna tmrc_emoticons.love


czesc Dziewczyny tmrc_emoticons.smile ja tez jestem nowa, od miesiaca i dwoch dni mam TMtmrc_emoticons.smile i nie ma dnia, zebym nie uzyla go kilka razy.. aktualnie moj mąż robi zupę rybną i piecze chleb - jest w tym mistrzem, jak się okazało tmrc_emoticons.smile a wczesniej nie wchodził do kuchni, nie licząc wędrówek do lodówki po wino czasem tmrc_emoticons.wink

 

a dziś właśnie mija miesiąc.. miesiąc bez kupnego chleba tmrc_emoticons.smile))

więc życzę i Wam takiego zadowolenia i przyjemności z korzystania z TMtmrc_emoticons.smile


Witaj Nathalie_m,

cieszymy się, że aktywnie i rodzinnie korzystasz z TM. Zapraszamy do dzielenia się Waszymi przepisami, być może znalazłabyś chwilkę, aby umieścić znakomity chleb Twojego męża w bazie Twoich przepisów? Ciekawi nas jak wygląda taki pyszny okaz, bo z pewnością niebiańsko smakuje tmrc_emoticons.smile

Do zobaczenia wkrótce, życzymy pięknego dnia,


mój mąż korzysta póki co z przepisów zamieszczonych w książkach i na tej właśnie stronie. Jeszcze nie rozwinął się na tyle, żeby stworzyć swój autorski przepis tmrc_emoticons.lol ale jak na niego patrzę, to myślę, że niemożliwe stanie się możliwe, i kto wie, czym jeszcze mnie zaskoczy? tmrc_emoticons.smile

Zważywszy, że kiedyś wchodził do kuchni, żeby zrobić herbatę/kawę, czasem jajecznicę, jestem wciąż w lekkim szoku tmrc_emoticons.smile ostatnio zamówił specjalnie do pizzy (którą robi co drugi tydzień w sobotę) tajny składnik Włochów. Tym tajnym składnikiem jest mąka typ 00 (dostępna w sklepach internetowych i we Włoszech). Pizza wychodzi naprawdę niebiańska!