Przejdź do treści

Forum thermomix na raty

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

witam, wiem że jest możliwość zakupu thermomixu na raty i w miesiącu listopadzie koszt tego kredytu wynosi tylko 160 zł. , ale na ile rat można wziąść ten sprzęt i jaka będzie rata miesięczna? 

Oferta promocyjna dotyczy 20 rat. Szczegółowe informacje u przedstawiciela handlowego.

Jestem po rozmowie z przedstawicielem jutro u mnie tmrc_emoticons.cooking_1   huraaa

198zł na 20 m-cy. 

czekamy na kulinarne wrażenia tmrc_emoticons.smile

wielkie dzięki też muszę umówić się z przedstawicielem pozdrawiam Ilona

Pozdrawiam tmrc_emoticons.smile

Witam wszystkich. Wczoraj kupiliśmy TM31 na 36 rat po 130 zł. Liczymy, że przyniesie nam w codziennym życiu oszczędność czasu, energii i pieniędzy.

Czekamy na relację z gotowania z Thermomixem.

Witam, jestem nowa, chciałabym dowiedzieć się kilku rzeczy jeżeli chodzi o zakup thermomixu na raty. Interesuje mnie, przez jaki bank odbywa się spłata rat, czy potrzebne są jakieś zaświadczenia, czy przedstawiciel załatwia wszystkie formalności u klienta w domu, co w przypadku jeśli klient nie jest osobą fizyczną tylko 'firmą'? Bardzo proszę o szybką odpowiedź... Z góry dziękuję i pozdrawiam. Natalia

Wysłałam do Pani prywatną wiadomość z dokładnym wyjaśnieniem, żeby nie zanudzac na forum.tmrc_emoticons.smile

Witam, mam podobny problem jak Natalia 29094. Rozważam zakup thermomixa ale chciałabym dowiedzieć się więcej na temat rat .Bardzo proszę o odpowiedź.

Witam, właśnie w tym miesiącu mamy korzystną promocję pożyczkową, przy której koszt kredytu to jedyne 160 zł, szczegóły u przedstawiciela handlowego.

Zapraszamy na prezentację:

https://thermomix.vorwerk.com/pl/zamow-prezentacje/

To chyba żadna tajemnica że w tym miesiącu kredyt na 20 rat jest bez prowizji. Rata wynosi 198.5o.Sam teraz dokonałam zakupu bo warunki są zadowalające. Bardzo trafna inwestycja, polecam..... tmrc_emoticons.cooking_7

Kupiłam TM na początku miesiąca-także na raty właśnie dlatego, że nie ma dodatkowych kosztów. W tym tygodniu przyszła faktura. Zastanawia mnie kiedy przyjdzie jakiś dokument z danymi do robienia przelewów za TM? 

Z tego co pamiętam, przedstawicielka mówiła,że przyjdzie pocztą ale jak dotąd to nic nie przyszło. 

Powinna Pani skontaktować się w tej sprawie z instytucją finansującą akf, ponieważ to ona wysyła druki. Jeżeli potrzebuje Pani w tej kwestii pomocy, proszę napisać bezpośrednio na: kontakt@vorwerk.pl

witam! jestem umowiona na prezentacje i jestem bardzo bliska kupienia tego urzadzenia tak jak i moja mama ale mamy pare pytan zanim pojawi sie u nas przedstawiciel. wiem ze mozna kupic na raty bodaj na 20 ale czy potrzeba jakis zaswiadczen, czy mozna kupic na firme i jakie zaswiadczenia wtedy trzeba ( bo ja chce kupic na firme a mama normalnie) i nie wiem czy zaswiadczenia jakies nam sa potrzebne?

Czy prezentacja już się odbyła? Czy otrzymałaś wszystkie informacje?

prezentacji jeszcze nie bylo i nic nie wiem. na moj wpis rowniez nikt oprocz ciebie nawet nie odpowiedzial

Soszka, śpiesz się z tą prezentacją bo promocyjna pożyczka jest tylko do końca stycznia. To jest 21 rat po 198,95  każda. Nie trzeba mieć zaświadczeń tylko jest oświadczenie o dochodach. Wszystko Ci wyjaśni przedstawiciel handlowy

tinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked"

tmrc_emoticons.wink Panie Mariuszu, ktoś Pana wprowadził w błąd, albo Pan źle zrozumiał. Rat było rzeczywiście 21, ale ta 21 to właśnie koszty banku (prowizja). można więc interpretować , że 20 rat bez odsetek. No, ale Pan podpisywał przecież wniosek kredytowy, a tam z pewnością było  wpisane  21 rat.

czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest aktualnie cena TM 31 i jakie są możliwości ratalne?

z góry dziękuję za odptmrc_emoticons.wink

Oczywiście. Najświeższe wiadomości, od soboty, czyli od 15  czerwca do końca czerwca jest nowa oferta promocyjna "Thermomix na lato". Kredyt na 24 raty , łączny koszt  kredytu 370,70 co daje ratę miesięczną w kwocie 190,74

Warto skorzystać. Proszę się pospieszyć. tmrc_emoticons.bigsmile  Jak się nie mylę, to zastanawiasz się nad zakupem już od kwietnia? Teraz nadchodzi czas robienia przetworów, więc temomix będzie bardzo, ale to bardzo użyteczny. Ja już zrobiłam dżem z truskawek i rabarbaru. Za chwilę będzie agrest i wiele innych. Nie trać czasu. tmrc_emoticons.bigsmile

Dziękuję za blyskawiczną odpowiedź. Jestem już zdecydowana ale nie bardzo wiem jak męza sceptyka podejśćtmrc_emoticons.wink

Poproś, żeby na prezentacji przedstawiciel zrobił razem z mężem to, co On lubi najbardziej. Nie znam Twojego męża, Ty wiesz najlepiej czym Go ująć. Pomóż przedstawicielowi. Potem męża weź na warsztaty kulinarne i oczywiście korzystaj maksymalnie z termomixa dogadzając swojemu mężczyźnie. Wiesz, przez żołądek do serca.  tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party

tmrc_emoticons.cooking_1 Witaj Skyfall tmrc_emoticons.smile czy Ci  udało się "podejść" męża ? Czy już jesteś szczęśliwą posiadaczką TM tmrc_emoticons.smile Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.love

Grażyna ze Szczecina tmrc_emoticons.smile

oj nie, TM nadal w strefie marzeń...

Skyfall oj to widze ze mezusia nie dalas rady przekonac. Szkoda tmrc_emoticons.smile ale nie trac zapalu napewno kiedys bedziesz posiadaczka TM  tmrc_emoticons.lol pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.smileJa też kupiłam w tym systemie i wyraźnie było powiedziane ,że jest 21 rat i tak w umowie jest zapisane tmrc_emoticons.bigsmile

Czesc kochani, pytanie dotyczy rat na TM (nie dla mnie tylko dla mojej mamy) - jesli wiecie cos to bardzo prosze o odpowiedz:

1. na ile rat mozna wziac TM maksymalnie

2. jakie oprocentowanie

3. jaka pierwsza wplata???

Dzieki serdeczne z gory za odpowiedzi!! tmrc_emoticons.love

Raty 10 20 24 36 miesięcy jak chcesz lub częściowa wpłata gotówki ile możesz lub chcesz i reszta na raty ..oprocentowanie

10 rat rata 450.90 oprocentowanie 0,00

20      rata 242,14                                6,14

24      rata 207,35                                7,84

36      rat 149.36                                  10,55

Pozdrawiam w razie co pisz przyjadę,,,,, tmrc_emoticons.lol Basia

A jak robisz u siebie prezentacje to jest moze jakis upust - jak ja kupowalam swoj TM 21 to dostalam kupon na 500zl pod warunkiem ze dokonam zakupu (to znaczy zle sie wyrazilam - jak dokonam zakupu to bede mogla uzyc kuponu, ale on byl tylko dla mnie)! Istnieje cos takiego jeszcze czy nie - ja swoj TM kupowalam dawno, dawno temu tmrc_emoticons.wink

Kasiu, za zorganizowanie spotkania gospodarz dostaje w prezencie książkę (jeżeli na spotkaniu są osoby z 3 gospodarstw). Jeżeli na takim spotkaniu padnie sprzedaż, to z katalogu prezentów gospodarz może wybrać sobie dowolny prezent. 

Bony, o których piszesz za moich czasów nie istniały, a jestem PH od ponad 4 lat. Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza.

tmrc_emoticons.love Dziewczynki pilnie poszukuję przedstawiciela handlowego z Opola tmrc_emoticons.love Jest osoba, która zainteresowana jest kupnem thermomixa,( ja nie znam przedstawiciela) ,a chcę pomóc w nabyciu TM tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam serdecznie i czekam na wiadomość tmrc_emoticons.love

Basiu czy jest przedstawicielką?

Basiu czy jest przedstawicielką?

ElaK wrote:

Kasiu, za zorganizowanie spotkania gospodarz dostaje w prezencie książkę (jeżeli na spotkaniu są osoby z 3 gospodarstw). Jeżeli na takim spotkaniu padnie sprzedaż, to z katalogu prezentów gospodarz może wybrać sobie dowolny prezent. 

Bony, o których piszesz za moich czasów nie istniały, a jestem PH od ponad 4 lat. Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza.

mam pytanie czyli jak zakupie tm to dostanę w zestawie książkę?dodatkowo za 3 gosp ksiązka tak?i co jeszcze moge też dodatkowo wybrac książkę?nie kumam troszkę ile tych ksiażek?? tmrc_emoticons.lol

Agaz, przedstawiciel na pokazie wszystko dokładnie Ci wytłumaczy.  tmrc_emoticons.smile  Właściwie, to jeżeli Ty jesteś gospodarzem tego przyszłego spotkania, to już powinnaś wiedzieć.  tmrc_emoticons.smile  W wątku powitalnym napisałaś, że lada chwila będziesz posiadaczką TM a razem z urządzeniem jest książka podstawowa i opieka posprzedażowa przedstawiciela. Ze wszystkimi pytaniami zgłaszaj się do niego a jeżeli i tak będziesz miała pytania to my chętnie odpowiemy tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiam, Ela z Mazowsza  tmrc_emoticons.smile

Ja dostalam trzy ksiazki plus torbe termiczna bo u nas we wrzesniu akurat jest taka promocja - normalna podstawowa ksiazka, plus ksiazka za zaproszenie gosci, plus jeszcze jedna ksiazka z promacji i torba rowniez z promocji tmrc_emoticons.bigsmile

Bardzo bogato Cię obdarzono. tmrc_emoticons.bigsmile Rozumiem, że kupiłaś zestaw promocyjny- TM plus torba i książka? tmrc_emoticons.bigsmile

kasianeko - skontaktuj się ze swoim przedstawicielem - zawsze pomoże, jeśli nie masz to napisz do firmy na maila: kontakt@vorwerk.pl Wszystkiego się dowiesz. Tutaj zawsze Ci doradzimy w różnych sprawach ale nie jest to dobre miejsce do udzielania taklich szczegółowych finansowych informacji. Są różne opcję, które przedstawiciel weźmie pod uwagę. Powodzenia!

A promocja jest dla wszystkich - ta z książkaąi torbą ale tylko do końca września.

Pippi wrote:

A promocja jest dla wszystkich - ta z książkaąi torbą ale tylko do końca września.

kupiłaś TM w promocji z torba za 200zł?bo mi nic takiego przedstawiciel nie powiedział tmrc_emoticons.awdostane tylko z TM podstawowa książkę oraz za gości drugą,to jak to w koncu jest bede go brała 30wrzesnia,odpowie mi przedstawiciel pleas tmrc_emoticons.puzzled

kasianeko wrote:

Ja dostalam trzy ksiazki plus torbe termiczna bo u nas we wrzesniu akurat jest taka promocja - normalna podstawowa ksiazka, plus ksiazka za zaproszenie gosci, plus jeszcze jedna ksiazka z promacji i torba rowniez z promocji tmrc_emoticons.bigsmile

no tutaj jest ta promocja http://thermomix.vorwerk.pl/pl/przepisy-i-promocje/aktualnosci-i-promocje/

ale z torba koszt TM droższy o 200zł

Agnieszko, wszystko się  zgadza, tylko nie wszyscy wiedzą, że kasianeko to Kasia mieszkająca w Anglii, a tam mogą być inne promocje  tmrc_emoticons.smile U nas za zestaw: tarba+książka, wart 309 zł trzeba dopłacić 200zł. I to jest promocja do końca września (jednocześnie jest to edycja limitowana). 

Mam nadzieję, że pomogłam trochę w tych wątpliwościach  tmrc_emoticons.smile  

Witajcie, kilka dni temu zakupilam sprzet na raty podczas prezentacji ktorą zorganizowalam u siebie. Podczas spotkania kupilam tylko ja, niestety ksiazki nie dostalam (tylko tą podstawową w zestawie) , mimo ze byly jeszcze 3 inne osoby , bo ponoc nie przysluguje gospodyni jak zakupi sprzęt .

czy planowana jest promocja na 20 rat w niższej cenie? lub jakaś inna korzystniejsza niż oferta regularna? prosze również o informację czy wymagane jest zaświadczenie o zarobkach przy zakupie na raty.

Monkabe, mamy dobrą ofertę kredytową przy zakupie na 24 raty. Każda rata to 199,02zł Kredyt otrzymuje się na oświadczenie, czyli zaświadczenie o zarobkach z miejsca pracy nie jest wymagane. Wszystkiego dowiesz się na pokazie tmrc_emoticons.smile Pozdrawiam, Ela z Mazowsza

Monkabe, mamy dobrą ofertę kredytową przy zakupie na 24 raty. Każda rata to 199,02zł Kredyt otrzymuje się na oświadczenie, czyli zaświadczenie o zarobkach z miejsca pracy nie jest wymagane. Wszystkiego dowiesz się na pokazie tmrc_emoticons.smile

Troszkę więcej napisałam Ci w prywatnej wiadomości. Jeżeli masz jeszcze jekieś pytania, wątpliwości to pytaj, odpowiem. Pozdrawiam, Ela z Mazowsza

Ile w tej chwili wynoszą raty na nowy thermomiksa tm51 i na ile maksymalnie miesięcy można je rozłożyć?

Dziekuje