Przejdź do treści

Forum PROŚBA DO NOWYCH

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Edytko, jestem pewna, że w Obornikach na targowisku znajdziesz ziarna zbóż bez problemu  tmrc_emoticons.smile  

Grażynko, u nas też pochmurno i siąpi coś z nieba  tmrc_emoticons.puzzled  Już tak bardzo tęsknię za słońcem i kolorami  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  Za zielenią łąki  i pierwszymi kwiatkami... Za zapachem budzącej się do życia ziemi...  tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love  Bardzo mi tego brakuje i też ostatnio chodzę taka śpiąca jak Magi  tmrc_emoticons.lol  Pozdrawiam  tmrc_emoticons.smile  

to i ja dorzucę pare słów o sobie tmrc_emoticons.smile 

Mam na imię Ilona mieszkam w Człuchowie (województwo pomorskie ), Thermosia mam już ponad rok i żałuje że tak późno zdecydowałam się na zakup tego urządzenia tmrc_emoticons.bigsmile   pracuje jako księgowa a w wolnym czasie    eksperymentuje w kuchni tmrc_emoticons.smile  

lepiej późno niż wcale tmrc_emoticons.wink TM to super sprawatmrc_emoticons.smile podziel się z nami swoimi eksperymentamitmrc_emoticons.wink ja w kuchni to raczej wole odtwarzać niż eksperymentować tmrc_emoticons.smile dlatego tak mały dorobek przepisów na moim koncie tmrc_emoticons.aw miło Cię powitać tmrc_emoticons.smile

Witajcie wszystkie nowe i stare dziewczyny hihihi tmrc_emoticons.wink fajnie że zdradziłyście parę słów o sobie tmrc_emoticons.lol zawsze to milej i fajniej - taka inna atmosfera tmrc_emoticons.lol bardziej rodzinna tmrc_emoticons.lol

Ja dzisiaj też kombinuje w kuchni - sałatka z ryżem i tuńczykiem tmrc_emoticons.lol z jednym sekretnym składnikiem tmrc_emoticons.lol i teraz kończe warkocz drożdżowy też w innej osłonie tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol trzeba się czymś zająć bo nawet nie ma jak wyjść na dłuzszy spacer tmrc_emoticons.lol niech już będzie ta upragniona wiosna tmrc_emoticons.lol

Ilonka, a ja pochodze z koszalinskiego tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

tak to po sąsiedzku , znajome tereny Veroniko tmrc_emoticons.love   pozdrawiamtmrc_emoticons.smile

Witam serdecznie,

Obecnie od kilku m-cy mieszkam w Warszawie (mąż nadal w Krakowie, węc mamy weekendowe małżeństwo) , ale moim rodzinnym miastem jest Kraków (pod Krakowem również wraz z męzem zaczeliśmy budować dom). TM mam od listopada i pojechał ze mną do Warszawy.  tmrc_emoticons.smile 

NIestety nie wykorzystuję jeszcze jego wszystkich możliwości. W ciągu tygodnia przygotowuję tylko najprostsze posiłki, wypieki. Mam nadzieje, że kiedyś to się zmieni gdy będę miałą dla Kogo gotować....

Dorotko, jeśli mieszkasz obecnie w Warszawie, to mamy do siebie bardzo blisko  tmrc_emoticons.smile  Bo ja mieszkam 25 km pod Warszawą w stronę Katowic  tmrc_emoticons.smile Pozdrawiam

No to przyszedł czas aby dodać kilka słów o sobie - nazywam się Beata, jestem rodowitą Wrocławianką - ale dwa lata temu uciekłam z miasta -  do małego miasteczka Jelcza - Laskowic. Tutaj życie odrobinę mniej pędzi niż we Wrocku.  Od 14 lat mężatka, przede wszystkim jednak matka -  dwie córki 13 i 7 lat oraz  synuś 20 miesięcy. Obecnie na urlopie wychowawczym, więc z nudów wyżywam się "kulinarnie". Większość czasu sama z dziećmi w domu, bo mój ślubny wiecznie gdzieś w trasie po europie. Co jeszcze o sobie ??? - Od czsu kiedy zaczełam stawiać pierwsze kroki jako niemowlę - wielka miłośniczka kotów. Choć w domu nie było zwierząt to do kotów zapałałam wielką miłością  i tak jest do dziś -  w domu mam obecnie 3 kociska. Często angażuję się w akcje pomocy bezdomnym i skrzywdzonym zwierzętom.

Przyjemnie, ze coraz wiecej osòb sie przedstawia tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  Coraz wiecej sie angazuje, lepiej sie znamy, zawiazuja sie przyjaznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Robi sie z nas fajna rodzinka na Przepisowni tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Fajnie tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party

tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink Ależ Was się namnożyło! Super!  Witam wszystkich Nowych . Pogubiłam się już kto jest kim i skąd pochodzi. Za to będzie ciekawiej no i powiększy się zbiór przepisów.