Przejdź do treści

Forum Nowa książka

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

hej Gabi dziekuje za informacje tmrc_emoticons.smile Robilam u siebie juz chyba 2 razy prezentacje ale nie zakonczyla sie sprzedaza tmrc_emoticons.aw Teraz nawet nie przychodzi mi nikt do glowy kto by chcial tmrc_emoticons.smile lub byl zainteresowany tmrc_emoticons.smile

Mam wszystkie ksiazki ( 2-e dostalam przy zakupie "Tak lubie gotowac" "Nasi przedstawiciele polecaja" pozdrawiam p.Tomasza z Wroclawia tmrc_emoticons.smile plus 3-cia ktora kazdy dostaje "Radosc gotowania" ) brakuje mi tylko tej jednej do kolekcji chciala bym zobaczyc scan zeby ocenic czy jest warta tej drastycznej ceny, ale niestety nikt nie ma, lub nie chce sie pochwalic. Duzo przepisow powtarza sie w ksiazkach, ale mi to osobiscie nie przeszkadza, bo ksiazki sa pieknie wydane tmrc_emoticons.smile

Mam tez nowa ksiazke SC jest w niej duzo przepisow ktorych nie ma thermomix. Gdyby byl ktos zainteresowany moge zescanowac.

Cena 170-190 zl to troche przesada tmrc_emoticons.smile chociaz za "Podroze z thermomixem" tez tyle placilam, kupilam ja za nim byla dostepna w sklepie i musze przyznac ze jestem nia troszke rozczarowana tmrc_emoticons.aw

Gabi moze wiesz kiedy ma sie pojawic ta ksiazka w sprzedazy?  tmrc_emoticons.smile

pozdrawiam

Niestety, Aniu, tego nie wiem i obawiam się , że jeszcze długo nie będzie ogólnie dostepna. Jest w niej dużo ciekawych przepisów, przewaga użytkowników z zagranicy. Oczywiście pięknie wydana, z komentarzami autorów tmrc_emoticons.bigsmile

Nowa ksiazka ?? tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party Jeszcze nie skompletowalam wszystkiego, a juz wyszla nowa tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  Kto ma podwòjne do sprzedania ??? Chcialabym miec caly komplet tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  

Kobiety, ogólna uwaga: nie kupujcie książek na allegro i innych stronach bo przepłacicie.  Lepiej juz wejść na stronę naszego sklepu vorwerk i tam kupicie po cenach bez narzutów. Ostatnio jednak te "grube" wydania zdrożały. tmrc_emoticons.aw Chyba po to, żeby jednak korzystać z  promocji na pokazach. tmrc_emoticons.bigsmile

tmrc_emoticons.lol Udalo mi sie kupic nowa ksiazke " Najlepsze przepisy uzytkowników przepisowni " Juz nie moge sie doczekac przesylki tmrc_emoticons.cooking_7

Napisz potem jak ją oceniasz?  tmrc_emoticons.bigsmile

O super. Czekam ja rowniez na relacje tmrc_emoticons.smile

Książka "Najlepsze przepisy użytkowników Przepisowni" w tym roku będzie dostępna w sprzedaży. W naszej Przepisowni jest 10 zwycięskich przepisów:

Kurczak Garam Masala - klaudia_ko Roladki z kurczaka ze śliwkami i cebulką - romaym Pulpety rybne z ryżem - Indunia Sernik bez sera Ulki - ulka49 serniczek na parze - gonia-68 Przepyszne ROGALIKI orzechowo-waniliowe - susane2 Słodkie bułeczki orkiszowe - Joanna.1802 zupa krem ze szparagów - mu_nika PALUSZKI KASZACZKI - czaroza Pasztet z soczewicy – OLA

Ja książką "Podroze z thermomixem" też jestem trochę rozczarowana. Miałam ochote ją zakupić ale po przeglądnięciu jej u znajomej na razie zrezygnowałam.

Jadziu ja mam książkę "Podróże z Thermomixe" i niektórymi przepisami jestem zachwycona  tmrc_emoticons.smile  Książki międzynarodowe mają to do siebie, że przepisy z dalekich krajów są dla nas niedostępne, bo nie można kupić składników. Ale przepisy z Europy nie mają jakiś udziwnionych składników i można robić, tak jak w oryginale, lub trochę pozmieniać wg własnych upodobań.  Ostatnio jadłam chłodnik migdałowo-czosnkowy (przepis z Hiszpanii), który wyjątkowo mi nie smakował. Ale "Kurczak duszony w Burgundzie" z Francji jest wyśmienity i robiłam go już kilka razy zaskakując swoich gości  tmrc_emoticons.lol  Świetnym dodatkiem do zup-kremów są niemieckie "Serowe herbatniki z tymiankiem"  tmrc_emoticons.smile  Na urodzinową kolację przygotowałam w tamtym roku "pieczeń gotowaną na parze z warzywami i sosem pieczarkowo-śmietanowym" -przepis z Australii  tmrc_emoticons.lol  Rewelwcja!!! chociaż sporo pracy  tmrc_emoticons.smile  Ale czasami dla efektu warto poświęcić czas. Nie wszystko da się zrobić jak zupę krem przez 10-15 minut  tmrc_emoticons.wink  

Natomiast przepisy z Malezji, Tajwanu czy Tunezji tylko przeczytałam. I jak w składnikach widzę: liście bananowca, albo tajski imbir, albo żabnica???   tmrc_emoticons.puzzled  to już dalej nie czytam, bo i tak nie zrobię...  Polecam za to turecką pastę Ajwar. Do warzyw z pary, do past na pieczywo, do sosów z makaronem, do grillowanego mięsa zamiast naszpikowanego chemią keczupu  tmrc_emoticons.smile   Jest wspaniała i wszystkie składniki można u nas tanio kupić (w sezonie  tmrc_emoticons.smile )

Pozdrawiam serdecznie  tmrc_emoticons.smile Ela

Nie posiadam ksiazki .... Mam wloska, ale przepisy sa inne.... I musze przyznac, ze wiele mi sie podoba tmrc_emoticons.smile  Wlasnie dlatego, ze sa z calego swiata, a ja lubie eksperymentowac tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

tmrc_emoticons.love Mixi dziękuję za podanie przepisów z najnowszej ksiązki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

dla zainteresowanych moge przeslac scan nowej ksiazki

tmrc_emoticons.smile

Aniu  a do przesłania skanu potrzebujesz meila ?

Witam czy ma ktoś książkę ,, Kuchnia Śródziemnomorska " czy warto ją kupić ? Jakie tam są przepisy ?

Widzę że w niektórych książkach się powtarzają . tmrc_emoticons.smile