Przejdź do treści

Forum Konkurs Wiosna z Thermomixem

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

tmrc_emoticons.puzzled Veroniko, Mixi i cała nasza forumowa "paczka". Słowa "dziękuję , przepraszam" to słowa klucze. Otwierają nie jedno serce. Szkoda, że tak rzadko się ich używa i warto o tym przypominać, uczyć  tych młodych, roszczeniowych ludzi. Coraz rzadziej jednak w szkole uczy się dobrego wychowania zwalając wszystko na zapracowanych rodziców. Kiedyś , za moich szkolnych lat, na lekcjach wychowawczych  uczono  nas tej kinder sztuby . Dziś zupełnie inaczej. Często na godzinach wychowawczych nadrabia się braki lekcyjne z przedmiotów wykładanych przez wychowawcę. Wszystko się zdeprecjonowało. Nawet z powitaniem na ulicy jest problem, dziwny wstyd ogarnia nagle młodzież. Udają, że nie widzą. Śmieszne, prawda?

tmrc_emoticons.wink Mixi, w nowych konkursach niech będzie dodatkowe , punktowane kryterium jak np. ilość przepisów opublikowanych na przepisowni. To wyeliminuje tych "doskakujących " dla wygranej. A  może  ktoś jeszcze ma jakiś dobry pomysł?

Biedna Mixi  tmrc_emoticons.bigsmile  ma z nami urwanie głowy  tmrc_emoticons.wink   tmrc_emoticons.smile  Ale jak tak pomarudzimy twórczo to może coś dobrego uradzimy  tmrc_emoticons.lol   tmrc_emoticons.lol  

tmrc_emoticons.aw TAK MI SIE WYDAJE, ŻE W POPRZEDNICH KONKURSACH NAGRODZONY BYŁ "MALINOWO-JAGODOWY TORCIK ANI. Tutaj link do jejprzepisu.

http://www.przepisownia.pl/content/konto-u%C5%BCytkownika-444578t

Niestety, to tylko jeden , jedyny przepis Ani, opublikowany podczas  konkursu.To tak na poparcie mojego wniosku o dodatkowe kryteria.

tmrc_emoticons.puzzled Mixi, spróbuj podziałać tak, żeby utworzyć jedną kategorię na nagrodzone przepisy konkursowe. One teraz zupełnie sie pogubiły. Może ja nie umiem ich łatwo znaleźć?

Mixi wrote:

Veronico, Twój apel jest bardzo zasadny, ale nie każdy podobnie patrzy na bycie częścią Przepisowni. A ja muszę wziąć pod uwagę wszystkich.

Jednakże uważam, że "dziękuję" za pomoc jest wręcz obowiązkowe tmrc_emoticons.smile

Wiem Mixi tmrc_emoticons.smile  Ty wspaniale wykonujesz swoja prace, a regulamin Przepisowni, konkursòw .... uwzglednia wszystkich, ktòrzy sa regularnie zapisani. Szkoda tylko , ze pojawiaja sie jedynie, jak sa nagrody....  Rozumiem Cie doskonale tmrc_emoticons.smile  Wiem, ze i Ty mnie i inne dziewczyny rozumiesz, tylko niewiele mozesz zrobic.... Regulamin jest regulaminem i trzeba sie go trzymac tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam Cie serdecznie tmrc_emoticons.bigsmile

gabi49 wrote:

tmrc_emoticons.puzzled Mixi, spróbuj podziałać tak, żeby utworzyć jedną kategorię na nagrodzone przepisy konkursowe. One teraz zupełnie sie pogubiły. Może ja nie umiem ich łatwo znaleźć?

Gabrysiu ja też uważam, że powinno być jakieś miejsce, na przyklad taki temat na forum: NAGRODZONE PRZEPISY a w podtematach nazwy tych konkursów i linki do każdego... Już kiedyś gdzieś o tym pisałam ale zostało bez echa... Mam nadzieję, że takie zadanie nie przerasta informatyka, który jest administratorem Przepisowni...  tmrc_emoticons.smile  

Brakuje mi jeszcze jednej ułatwiającej poruszanie się po Przepisowni funkcji: takiego przycisku DO GÓRY, znajdującego się na dole strony, który pozwala szybciutko znaleźć się na początku strony, bez konieczności przewijania... 

Jeżeli chodzi o takie nieuczciwe „wciskanie się” w konkursy też jestem przeciwna, ale to  już kwestia sumienia każdego użytkownika...   tmrc_emoticons.aw  Na to nic nie poradzimy... Skoro Przepisownia jest otwarta dla wszystkich to nie wyeliminujemy nieuczciwości. tmrc_emoticons.aw   Są portale, na których panują zupełnie inne zasady: można ściągnąć sobie 2-3 przepisy po zarejestrowaniu się a kolejne 2 dopiero po opublikowaniu jakiegoś własnego przepisu, itd...

Są też takie portale na których aktywność (komentarze i przyznawane punkty przepisom oraz wypowiedzi na forum) pozwala na ściąganie przepisów i w regulaminie jest dokładnie napisane, że np. za każdy przepis jest 50 czy 100 punktów. Myślę, że takie rozwiązanie też skłoniłoby do większej aktywności... tmrc_emoticons.smile  ale... ale Przepisownia jest otwarta dla każdego... Rejestrując się tu wiedziałyśmy o tym, więc teraz możemy tylko pobiadolić sobie.... tmrc_emoticons.wink   tmrc_emoticons.sad   

Ale może się coś zmienić... Trzeba dać trochę czasu Mixi, żeby to wszystko przeczytała, pomyślała, przedyskutowała z kim trzeba, zapytała informatyka jak sobie poradzi z takimi funkcjami... trochę to potrwa. Ale ja wierzę, że nad każdym naszym pomysłem Mixi pochyli głowę...  tmrc_emoticons.smile  Ale głową muru nie przebije, jeżeli nie przekona kogoś wyżej...

Poza tym, tak sobie myślę, że w każdym kraju, gdzie jest Przepisownia -zasady korzystania z niej są takie same... Veroniko, jak jest u Was, we Włoszech?  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  

gabi49 wrote:

tmrc_emoticons.aw TAK MI SIE WYDAJE, ŻE W POPRZEDNICH KONKURSACH NAGRODZONY BYŁ "MALINOWO-JAGODOWY TORCIK ANI. Tutaj link do jejprzepisu.

Niestety, to tylko jeden , jedyny przepis Ani, opublikowany podczas  konkursu.To tak na poparcie mojego wniosku o dodatkowe kryteria.

Gabi, weszłam sobie w ten przepis pani Ani na torcik i ze smutkiem zobaczyłam, że nawet nie raczyła odpowiedzieć na pytania dotyczące przepisu... :O   Przykre to, naprawdę. tmrc_emoticons.aw   Nie mam nic do przepisu, bo sama robię bardzo podobny od lat (jeszcze bez TM), chociaż nigdy nie byłam w Chorwacji, tmrc_emoticons.wink  ale dla mnie to ewidentny sposób na „złapanie” nagrody! A większość osób, które oddały głosy, nawet nie zadały sobie trudu, żeby przetestować inne przepisy, zapoznać się z nimi, zapytać o coś, zagłosować... Ale oni sami, tak postępując, wystawili sobie świadectwo!  tmrc_emoticons.smile 

Elu, powiem Ci szczerze, ze jest jednak troszeczke inaczej. Musze dodac, ze uzytkownikòw jest  85 179, na dzien dzisiejszy, wiec sytuacja jest troche inna. Jest ruch dzien i noc tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Jedyne, co dodam, to to, ze jak sa konkursy, uczestnicza w nich, w zasadzie zawsze te same osoby, taka spora grupka. Czasem dolacza sie ktos nowy, ale nie zdarza sie, by uzytkownicy odzywali sie tylko podczas konkursòw, badz zapisywali na ostatnia chwile, tylko po to, by wziac udzial. Dodam jeszcze, tak uczciwie, ze konkursy na Przepisowni polskiej, z kolei, sa nagradzane "materialnie", konkretnie. Na Przepisowni wloskiej, rzadko. Najczesciej nagrodzony przepis ( tylko jeden !!! ), jest drukowany w miesieczniku , czasopismie . To tak ogòlnie. Co Wy na to ? Niektòre rzeczy sa lepsze tutaj, niektòre tam... Ale powiem Wam, ze ogòlnie Przepisownia polska jest bardziej "rodzinna". I to nie dlatego, ze jestem Polka, ale tam jest tyle ludzi, ze "przyjaznie " sa luzniejsze. Tutaj zas, bardziej jak w rodzinie tmrc_emoticons.bigsmile

ElaK]</p><p>[quote=gabi49 wrote:

[/quot

Gabi, weszłam sobie w ten przepis pani Ani na torcik i ze smutkiem zobaczyłam, że nawet nie raczyła odpowiedzieć na pytania dotyczące przepisu... :O   Przykre to, naprawdę. tmrc_emoticons.aw   Nie mam nic do przepisu, bo sama robię bardzo podobny od lat (jeszcze bez TM), chociaż nigdy nie byłam w Chorwacji, tmrc_emoticons.wink  ale dla mnie to ewidentny sposób na „złapanie” nagrody! A większość osób, które oddały głosy, nawet nie zadały sobie trudu, żeby przetestować inne przepisy, zapoznać się z nimi, zapytać o coś, zagłosować... Ale oni sami, tak postępując, wystawili sobie świadectwo!  tmrc_emoticons.smile 

Elu, z tego co zrozumialam, to przedstawicielka, a glosy oddali klienci i rodzina. Tak zrozumialam z komentarzy...

Verciu, ja rolę przedstawiciela rozumiem zupełnie inaczej  tmrc_emoticons.smile  taka osoba powinna raczej zachęcać swoich klientów do korzystania z Przepisowni i udziału w konkursie, niż samemu opublikować przepis i prosić klientów o oddanie głosów... A jeżeli już tak się stało, to z grzeczności trzeba odpowiedzieć na pytania osób, które pod przepisem o coś pytają... Chyba jakaś dziwna jestem, bo nie rozumiem takiego zachowania...  tmrc_emoticons.puzzled  

Kochane Dziewczyny  tmrc_emoticons.love  można jeszcze długo dyskutować  tmrc_emoticons.smile  Myślę, że mamy dwa wyjścia: 

1. uczestniczyć tak jak do tej pory w życiu Przepisowni, publikować przepisy i cieszyć się swoim towarzystwem; tmrc_emoticons.smile    tmrc_emoticons.smile  i tym, że dzięki temu poznaliśmy (jest też kilku panów) tmrc_emoticons.wink  wiele ciekawych osób;   tmrc_emoticons.lol że zawiązały się nawet przyjaźnie i mamy ze sobą prywatny kontakt.. tmrc_emoticons.love    tmrc_emoticons.party   A świadomość nieuczciwości innych niech nas nie rusza=bo szkoda zdrowia!!!  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.smile  

2. tak się bardzo przejmować tym, że nieuczciwe osoby korzystają z naszych przepisów tmrc_emoticons.crazy   i ujawniają swoje istnienie tylko wtedy, gdy są konkursy,   tmrc_emoticons.crazy    tmrc_emoticons.crazy  że w konsekwencji skasować swój profil i nie wchodzić na Przepisownię=bo szkoda zdrowia!!! A kontakt z nielicznymi mieć tylko prywatny...  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  

Póki co wybieram wyjście nr. 1!!!! Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego piątku  tmrc_emoticons.smile  A potem już weekend  tmrc_emoticons.party  

tmrc_emoticons.lol Elu masz rację tmrc_emoticons.lol ja też wybieram punkt 1 tmrc_emoticons.lol ale po to tu jestesmy żeby sobie pobiadolić i powiedziec co nam sie nie podoba czy nas razi tmrc_emoticons.smile może kiedyś takie nasze "marudzenie" coś zmieni tmrc_emoticons.smile

Póki co faktycznie dajmy odetchnąć Mixi i dac jej czas tmrc_emoticons.smile a my cieszmy się sobą i swoim towarzystwem, probujmy przepisy i zamieszczajmy swoje wynalazki tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Elu bardzo,bardzo popieram przycisk " do góry". Niech informatyk pomyśli i trochę ułatwi nam życie...

tmrc_emoticons.love Elu zdecydowanie jestem za Wyjściem nr 1 tmrc_emoticons.smile :love

Kochane Dziewczyny tmrc_emoticons.love opuszczam Was  tmrc_emoticons.bigsmile na kilka dni wyjeżdżam "podładować akumulatory" tmrc_emoticons.smile Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie i życzę miłego weekendu tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Czyżbym był jedynym facetem w gronie wygranych? tmrc_emoticons.cooking_1

ElaK wrote:

Kochane Dziewczyny  tmrc_emoticons.love  można jeszcze długo dyskutować  tmrc_emoticons.smile  Myślę, że mamy dwa wyjścia: 

1. uczestniczyć tak jak do tej pory w życiu Przepisowni, publikować przepisy i cieszyć się swoim towarzystwem; tmrc_emoticons.smile    tmrc_emoticons.smile  i tym, że dzięki temu poznaliśmy (jest też kilku panów) tmrc_emoticons.wink  wiele ciekawych osób;   tmrc_emoticons.lol że zawiązały się nawet przyjaźnie i mamy ze sobą prywatny kontakt.. tmrc_emoticons.love    tmrc_emoticons.party   A świadomość nieuczciwości innych niech nas nie rusza=bo szkoda zdrowia!!!  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.smile  

2. tak się bardzo przejmować tym, że nieuczciwe osoby korzystają z naszych przepisów tmrc_emoticons.crazy   i ujawniają swoje istnienie tylko wtedy, gdy są konkursy,   tmrc_emoticons.crazy    tmrc_emoticons.crazy  że w konsekwencji skasować swój profil i nie wchodzić na Przepisownię=bo szkoda zdrowia!!! A kontakt z nielicznymi mieć tylko prywatny...  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  

Ja też wybieram wariant 1 ;o) Mnie tam jest dobrze w naszej grupce termomaniaków... z konkursami czy bez i tak jest ciekawie ;o)

MarcinEŁK wrote:

Czyżbym był jedynym facetem w gronie wygranych? tmrc_emoticons.cooking_1

Marcinie szczerze Ci gratuluję  tmrc_emoticons.smile  

Zawsze wiedziałam, że faceci to zdolne bestie a w kuchni sprawdzają się rewelacyjnie. Niestety większość z nich to albo lenie albo niedowiarki we własne siły  tmrc_emoticons.smile  Cieszę się, że mamy "Rodzynka" w naszym gronie  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.smile Pozdrawiam  tmrc_emoticons.smile 

tmrc_emoticons.lolMarzenko nie ma za co dziękować ja jestem z Wami z wyboru , tmrc_emoticons.wink nie jestem przedstawicielką tmrc_emoticons.love ,tylko autentyczną fanką tego urządzenia, a wszystko co wstawiam to przezemnie sprawdzone przynajmniej raz tmrc_emoticons.cooking_1 Ludzie naprawdę są różni i żal mi tych ,którzy nie znają trzech czarodziejskich słów. Moja wnuczka już od dawna je zna i wie ,że u babci działają "TRZY CZARODZIEJSKIE SŁOWA:    PROSZĘ ,  DZIĘKUJĘ,   PRZEPRASZAM" tmrc_emoticons.love I tyle w tym temacieDziewczyny nie przejmujmy się materialistami zawsze się tacy znajdą,a co do pomysłu Eli to ja się nie zgadzam, żeby ograniczyć dostęp do przepisów obwarowaniami.Cała uroda przepisowni to łatwy dostęp .Wiem ,bo mój syn nie ma konta u nas ale nie raz już korzystał z różnych przepisów ,których nie ma w książkach.Oboje są zaczarowani termisiem(syn i jego narzeczona) tmrc_emoticons.tongue i twierdzą ,że będzie to pierwszy zakup do nowego domu tmrc_emoticons.steve ,a na razie uczy się go "kochać" tmrc_emoticons.bigsmile A co do Grażynki to mam nadzieję ,że po powrocie podzielisz się wrażeniami ,gdzie byłaś.Miłego wypoczynku tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Marcinie jestes naszym rodzynkiem tmrc_emoticons.bigsmile gratuluje wygranej tmrc_emoticons.lol Grazynko kochana wypoczywaj, relaksuj sie naladuj baterie i wracaj do nas tmrc_emoticons.lol buziaczki tmrc_emoticons.love Haniu ja tez jestem uzytkownikiem TM i kocham go bezgranicznie tmrc_emoticons.lol w sumie to naleza sie podziekowania mojej Mamie ktora zaszczepila we mnie ziarno tmrc_emoticons.bigsmile i dzieki niej go mam juz tak dlugo tmrc_emoticons.love

Witajcie tmrc_emoticons.smile

Takie przepisy konkursowe można odnaleźć w ten sposób, że w wyszukiwanie przepisów wpisujemy hasło konkursowe. W tym przypadku "Wiosna z Thermomixem". W ten sposób ma się je wszystkie razem tmrc_emoticons.wink

tmrc_emoticons.smile

Rude wrote:

Witajcie tmrc_emoticons.smile

Takie przepisy konkursowe można odnaleźć w ten sposób, że w wyszukiwanie przepisów wpisujemy hasło konkursowe. W tym przypadku "Wiosna z Thermomixem". W ten sposób ma się je wszystkie razem tmrc_emoticons.wink

tmrc_emoticons.smile

Ale dziewczynom chyba chodzi o to aby zbierać w jednym miejscu wszystkie przepisy konkursowe. Po jakimś czasie nikt nie jest w stanie zapamietać wszystkich haseł konkursowych ;o) przynajmniej ja nie jestem ;o)

Chciałam dodać, że ten temat, czyli: Chciał(a)bym mieć książkę, która ... zawiera wszystkie dotychczasowe konkursy z ich wynikami i nazwami zwycięskich przepisów.

Masz rację Mixi  tmrc_emoticons.smile  jakoś nie wpadłam na ten pomysł  tmrc_emoticons.puzzled  To jest właśnie to miejsce, gdzie są listy nagrodzonych przepisów... Dzięki za oświecenie  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.lol  

Miałam już nie drążyć tego tematu... ale, obiecuję, że to ostatnia wypowiedź w tym temacie. Wejdźcie sobie w ten link i zobaczcie odzew autorów nagrodzonych przepisów, na propozycję Mixi... Przykre

http://www.przepisownia.pl/node/13453

Niektórzy opublikowali tylko jeden, jedyny przepis -ten nagrodzony i nie wstawili żadnego komentarza... Ich aktywność na Przepisowni jest zerowa, niektóre nagrodzone przepisy nie mają żadnego komentarza????

Zostawiam to bez komentarza...  tmrc_emoticons.aw   tmrc_emoticons.aw  

ElaK wrote:

Miałam już nie drążyć tego tematu... ale, obiecuję, że to ostatnia wypowiedź w tym temacie. Wejdźcie sobie w ten link i zobaczcie odzew autorów nagrodzonych przepisów, na propozycję Mixi... Przykre

http://www.przepisownia.pl/node/13453

Niektórzy opublikowali tylko jeden, jedyny przepis -ten nagrodzony i nie wstawili żadnego komentarza... Ich aktywność na Przepisowni jest zerowa, niektóre nagrodzone przepisy nie mają żadnego komentarza????

Zostawiam to bez komentarza...  tmrc_emoticons.aw   tmrc_emoticons.aw  

Zgadza się... przykre. Ale chyba nic na to nie poradzimy Elu.

O to wlasnie mi chodzilo, tylko ujelam moje mysli w slowa, "dosc ostro". Niewiele chyba tu mozna poradzic, ale zdaloby sie wstawic na glòwna strone Przepisowni, trzy magiczne slowa, od wnusi Hani tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink   To tyle... Oczywiscie wybieram punkt nr 1 tmrc_emoticons.smile  I mysle, przy okazji, ze pewnie jeszcze nie raz bedziemy narzekac, ale trzymac sie razem tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Grazynko, zycze milego odpoczynku i opowiesz wszystko po powrocie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

Gratuluje zwyciestwa jedynemu mezczyznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Na początek gratulacje dla Marcina tmrc_emoticons.smile fajnie że faceci się biorą do przepisowni tmrc_emoticons.smile będą nowe, bardziej męskie smaki tmrc_emoticons.smile

Poczytałam sobie dyskusje i faktycznie macie rację dziewczęta, a już odzew nagrodzonych na apel Mixi w przytoczonym wątku to zupełna porażka.

Mam nadzieję że u administratorów i ekipy rządzącej przepisownią z Mixi na czele szykuje się jakaś burza mózgów i wymyślą coś rozsądnego, bo to nie jest miejsce na wygrywanie dla wygrywania tylko dla pasjonatów jedzenia i użytkowników TM którzy dzielą się swoimi sukcesami i problemami, a konkursy to takie urozmaicenie "przy okazji" tmrc_emoticons.smile.

Buziaki tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Elu,  popieram w całej rozciągłości WSZYSTKIE Twoje powyższe uwagi  !!!!

Myślę, że Mixi przxeczyta, przekaże dalej i dalej nic nie zostanie zmnienione. Mixi jest przecież pracownikiem i domyślam się, że na pewne decyzje też nie ma wpływu. Ja już taki pomysł zgłaszałam w 2011 roku , tutaj kopiuję:"

18. Grudzień 2011 - 22:52

Ja raz jeszcze do Mixi.

Może fajnie byłoby utworzyć na przepisowni nową kategorię ' przepisy konkursowe"?  Wydaje mi się, że łatwiej byłoby je znaleźć."   - pozostała jak   widac bez echa

MIXI  -  WYWOŁUJEMY CIĘ  !!!!!  Uchyl rąbka tajemnicy. Jak nie możesz na forum, to na prive.

Tak, jak wspomniałam - w tym temacie są wszystkie przepisy konkursowe.

Mogę je zebrać w jednym wątku, żeby było łatwiej je przeglądać.

Dodanie kolejnej kategorii jest kwestią techniczną i obejmuje Przepisownię we wszystkich krajach Thermomixowych. Także moje powyższe rozwiązanie musi być na razie wystarczające.

Dzieki kochana tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Wiadomo, sila wyzsza tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Dobrze jest i tak, pòki co tmrc_emoticons.bigsmile   A moze kiedys dodadza nowa kategorie, to i my bedziemy miec tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Milego dnia tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.lolTo zróbmy w swoich kategoriach tmrc_emoticons.cooking_9 konkursowe tmrc_emoticons.cooking_9 i będzie po sprawie.Dodajemy przecież to co chcemy.Ja tmrc_emoticons.steve mam różne foldery do przepisów to zrobienie konkursy tmrc_emoticons.cooking_4 nie jest problemem,a przecież nie wszystkie przepisy od razu znikają.Konkursy zawsze trochę trwają tmrc_emoticons.bigsmile

Masz dobry pomysł, ale to możemy robić na bieżąco, tuż po ogłoszeniu konkursu. Gorzej z t tmrc_emoticons.bigsmile ymi co już były.  Fajnie, że Mixi zebrała je w jeden temat. Przydałyby się tylko do nich linki. Napisałam już o tym . Może da się to też zrobić?

Gabrysiu na Twoje życzenie są linki   Proponuję, żebyś następny konkurs Ty tak opracowała i wtedy pomożemy Mixi

Nagroda już dotarła. Dziekuję bardzo ;o) Teraz trzeba się wziąć za muffinki i inne babeczki ;o)

Ja też przed chwilą odebrałam nagrodę  tmrc_emoticons.lol   tmrc_emoticons.lol  Dziękuję bardzo  tmrc_emoticons.smile  Na pewno wypróbuję przepisy z broszury  tmrc_emoticons.smile  Mam też kilka pomysłów na swoją twórczość muffinkową  tmrc_emoticons.cooking_7   tmrc_emoticons.smile  

tmrc_emoticons.love Ja również przed chwilą odebrałam swoją nagrodę tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love  Dziękuję bardzo tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.lol Przepisy wypróbuję tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam serdecznie  tmrc_emoticons.lol

Ja jeszcze nie tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw

Verciu kochana, Ty też się doczekasz  tmrc_emoticons.smile  Po prostu do Ciebie trochę dalej niż do nas  tmrc_emoticons.love  Pozdrawiam  tmrc_emoticons.smile  

i do mnie dotarła nagroda tmrc_emoticons.smile  dziękuję i zabieram się za mufinkowe wypieki tmrc_emoticons.cooking_7

Ja też jeszcze czekam ale znając naszą kochaną pocztę to najlepiej bedzie jak pójdę w poniedzałek i się sama zapytam tmrc_emoticons.smile bo potem przesyłka lezy dwa tygodnie i zwracają a ja czekam i czekam i dziwię się dlaczego jeszcze coś nie doszło tmrc_emoticons.aw ale cóż zrobić. Fajnie że Wy już dostałyście tmrc_emoticons.lol zatem miłego kucharzenia tmrc_emoticons.smile

Ja również dziękuję za głosy i komentarze  tmrc_emoticons.smile

Dzisiaj przyszła foremka i już podziałałam z muffinkami  tmrc_emoticons.cooking_7 marchewkowymi. Przepis dodałam tmrc_emoticons.smile

Bardzo się cieszę, że część nagród dotarła, pozostałe zapewne dotrą wkrótce.

Czekam na muffinkowe szaleństwo - marchewkowe wyglądają przepysznie tmrc_emoticons.smile

Jasne, ze dojdzie tmrc_emoticons.bigsmile   Musialam pomarudzic tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol  Juz sie przyzwyczailam, ze zazwyczaj jestem ostatnia... ahahhahha tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol  Zartuje, to nie problem, dojdzie tmrc_emoticons.bigsmile   I pewnie niedlugo tmrc_emoticons.bigsmile   I ja czekam na foremki, zeby wystartowac z muffinkami tmrc_emoticons.bigsmile   Pomyslòw 1500 w glowie, wszystko gotowe tmrc_emoticons.bigsmile   Mam foremki, wiec moglabym juz dzialac, ale chcialam w tych nowych.... tmrc_emoticons.wink  Az mnie rece swedza, zeby zaczac tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Musze wytrzymac.... tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink

Wlasnie dostalam przesylke. Dziekuje bardzo. Blaszka super i broszurka z przepisami rowniez tmrc_emoticons.lol beda muffinki tmrc_emoticons.love

Do mnie doszlo wczoraj, dzieki Mixi !!! tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   A pierwsza partia muffin juz zrobiona i przepis podany. Pomyslòw mam jeszcze kilka, ale powoli.... Dzieki tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Buziaki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love