Przejdź do treści

Forum KONKURS DRUGIE ŚNIADANIE DO SZKOŁY

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Dziekuje slicznie Alu tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Veroniczko - napracowałyście się, to teraz czas na świętowanie.

Kochane, gratuluję wszystkim zwycięzcom!!!  tmrc_emoticons.party  Mam nadzieję, że największymi "wygranymi" będą dzieci, dla których rodzice, zainspirowani tematem przygotują II śniadanie do szkoły -zdrowe, świeże i pyszne  tmrc_emoticons.love  

Mixi, jeszcze raz dziękuję za ten konkurs  tmrc_emoticons.love  

Monisiu, dziękuję za gratulacje: te osobiste pod przepisem i te tutaj, takie zbiorowe  tmrc_emoticons.smile  Ale Tobie kobieto należy się lanie  tmrc_emoticons.wink  za ten niewykorzystany pomysł na przekąski z pomidorem w cieście  tmrc_emoticons.smile  Nagroda byłaby gwarantowana tmrc_emoticons.bigsmile     Wiem, że byłaś zajęta i tylko to Cię usprawiedliwia  tmrc_emoticons.lol  Mam nadzieję, że jeszcze go wstawisz  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  

Koleżanka podesłała mi kolejny link do artykułu o zwyczajach żywieniowych większości dzieci w naszych szkołach i przedszkolach:

http://kobieta.onet.pl/dziecko/zywienie/dziecko-w-cukrze/b3ppy

Mam nadzieję, że tym konkursem pomogliśmy niektórym rodzicom...  tmrc_emoticons.smile  

Elu - dlatego troszkę mnie przeraziło, że część nagrodzonych przepisów powinno być ocenianych w kategorii "deser".

Chodziło o drugie śniadanie do szkoły - czyli drugi posiłek dla osoby, która intensywnie pracuje (fakt, że "głową"), a wyszło na to, że ... szkoda słów.

Nie chcę, żeby nagrodzonym było przykro, bo nie o to chodzi - przepisy są super, tylko ... czy to zdrowo?

Elu artykul przeczytalam z uwaga. Niestety to czysta prawda - bombarduja nas tzw zdrowym jedzeniem a tam cale mnostwo zlych skladnikow. Najbardziej przeraza ilosc cukru wsypywanego do jedzenia. I to sie odbija bardzo negatywnie na dzieciach. Te wszystkie tzw zdrowe batoniki czy platki to ukryty diabel. Moj Junior tez kiedys jadl te tzw zdrowe platki, ale jak sie zainteresowalam skladem to wyrzucilam je do kosza. Teraz ich nie dotyka. Trzeba dziecku uswiadomic niebezpieczenstwo i zagrozenie i wspolnie znalesc pyszne i zdrowe zamienniki. Postarajmy sie aby nasze pociechy byly zadowolone i zdrowe. Dzieki Elu za artykul tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.lolGratulacje dla wszystkich  Was kobietki za fantastyczne i nagrodzone przepisy. tmrc_emoticons.party Zgadzam się też  z  opinią ,że niektóre przepisy to albo przed ,albo po szkole ,bo do szkoły nie bardzo się nadają tmrc_emoticons.love

Kochane, ja dopiero teraz  "weszłam" na wyniki konkursu. Hurra! tmrc_emoticons.love Gratuluję wszystkim i dziękuję za pochlebne komentarze . tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Wielkie dzięki dla naszej MIXI. i całego Zespołu Oceniającego  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_7

ElaK wrote:

Monisiu, dziękuję za gratulacje: te osobiste pod przepisem i te tutaj, takie zbiorowe  tmrc_emoticons.smile  Ale Tobie kobieto należy się lanie  tmrc_emoticons.wink  za ten niewykorzystany pomysł na przekąski z pomidorem w cieście  tmrc_emoticons.smile  Nagroda byłaby gwarantowana tmrc_emoticons.bigsmile     Wiem, że byłaś zajęta i tylko to Cię usprawiedliwia  tmrc_emoticons.lol  Mam nadzieję, że jeszcze go wstawisz  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  

Elu, masz racje należy się lanie choć dobrze, że mnie usprawiedliwiłaś Takich gości szybko nie będe miała a konkurs pewnie jeszcze nie jeden będzie

Monisiu, nie szkodzi , że konkurs się skończył.  tmrc_emoticons.aw Zmobilizuj się jednak i podaj ten przepis na przekąskę  z pomidorem w cieście.  tmrc_emoticons.love

Dziewczynki, dostalyscie moze juz ksiazki? tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love Moje gratulacje dla Wszystkich Zwycięzców tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.cooking_7

Nie, jeszcze nie dostałam tmrc_emoticons.smile

Jeszcze nie, ale ja pewnie dostane ostatnia tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Ja też jeszcze nie dostałam, ale czekam cierpliwie. tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile

Ja też jeszcze nie dostałam  tmrc_emoticons.smile Ciekawe, która pierwsza dostanie  tmrc_emoticons.lol  

Znając mojego cudownego pecha ja będę ostatnia tmrc_emoticons.smile

ja też jeszcze nie dostałam tmrc_emoticons.smile

Zwycięzców prosimy o cierpliwość - książki całe i zdrowe wkrótce do Was dotrą tmrc_emoticons.smile

Czekamy cierpliwie tmrc_emoticons.lol

Do mnie właśnie dotarła książka. Dziękuję bardzo Mixi. tmrc_emoticons.love

Moja też do mnie dotarła tmrc_emoticons.smile

Ja też własnie dostałam. Dziękuję. tmrc_emoticons.love

Ja też odebrałam dziś swoją nagrodę  tmrc_emoticons.smile  Dziękuję Mixi  tmrc_emoticons.smile  

Nagroda dotarła dziękuję Mixi tmrc_emoticons.smile

Też wczoraj odebralam nagrodę tmrc_emoticons.love dziękuję tmrc_emoticons.smile

I ja wczoraj odebralam. Dziekuje bardzo  tmrc_emoticons.bigsmile

Ja również dostałam wczoraj i już mam kulinarne plany w związku z tymtmrc_emoticons.smile Dziękuję i pozdrawiamtmrc_emoticons.smile

I ja również, wczoraj dostałam moją książkę. Jest świetna. Dziękuję Mixi tmrc_emoticons.lol

mam taką małą propozycję aby podzielić  się zdjęciami potraw z nowych książek tmrc_emoticons.smile

Nie ma sprawy, tylko gdzie je zamieszczać? W najbliższym czasie planuję: zupę krem z roszponki, zupę krem z buraków z chraznowymi pierożkami i zupę krem z ciecierzycy ze szpinakiem....aa... i kluski na parze z czekolada i sosem wiśniowym tmrc_emoticons.smile

I do mnie dotarla, dziekuje slicznie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Mixi to gdzie zamieszczać te zdjęcia przygotowanych potraw ?

szkoda że nie skorzystam  tmrc_emoticons.aw

Zdjęcia możecie zamieszczać tutaj lub jeżeli macie konto na Facebooku to na naszej stronie #Thermomix Polska tmrc_emoticons.smile

Agnieszko, w tym roku będzie jeszcze konkurs na pewno tmrc_emoticons.smile