Forum Imieninowe dania :-)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:
126 odpowiedzi | Ostatni wpis

Witajcie, przepraszam, że tak znikam, ale chwilowo mamy w domu big remont i korzystam z internetu kochanych teściów. Jasne, zapraszam i na imieninki i na chrzciny  Bigsmile [jak tylko wrócę do domu].

porcupine ma na imię Monika i zaprasza na swój blog o rękodziele: www.domzakoncemswiata.blogspot.com

Mikołaj, Grzegorz, Karolina ...

Pozdrawiam Mixi

Cieszę się, że temat nie umarł i zyje - jako tako :-) 

Porcupine zawsze służymy pomocą Smile tak tak i potem się wprosimy na chrzciny i na komunię  Wink Wink Wink

Dziewczyny no dalej kto ma jutro imieniny Smile Party

Dzieki, Porcupine Love Love . Wspòlnie cos wymyslimy i na Twoje swieto;) Wink Wink . Za to pòzniej nas zaprosisz na chrzciny;) Wink Wink Wink ;)  Zartuje Bigsmile Bigsmile

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Dziewczyny! Spóźnione, ale serdeczne życzenia imieninowe! Super, że przyjęcie się udało!

Ja też mam niedługo imieninki i też będę szukać inspiracji :). Myślę o serniku na zimno, kawie mrożonej i lodach - wszystko z "Radości gotowania". Ale jeśli ktoś ma więcej pomysłów (zwłaszcza na szybkie ciasta - bo ósmy miesiąc ciąży i remonty w toku ;)), chętnie skorzystam :).

porcupine ma na imię Monika i zaprasza na swój blog o rękodziele: www.domzakoncemswiata.blogspot.com

Wlasnie chcialam sie zapytac, jak poszlo:) , ale juz napisalas;) Wink . Imieniny, urodziny... prosze pisac, zgadzam sie z Magi Bigsmile Bigsmile . Bedziemy swietowac razem Party Party .

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Eluniu dziękuję za cudowne życzenia Love :D Love :D Love   pozdrawiam serdecznie:)

Imieninki za mną, super się udały gościom wszystko bardzo smakowało Party

Myślę, że wątek będzie trwał - nie umrze - przecież ktoś z Was ma wkrótce imieninki również i będziemy się dzielić pomysłami :D i składać sobie zyczenia Bigsmile

A więc kto następny na liście ??? niech się przyzna hihihihi Party

Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuję:)

Dziekuje Elu za piekne zyczenia Love Love Love

Veronica, Tobie w dniu imienin też życzę wszystkiego najlepszego:

Uśmiechniętych ludzi wokół siebie,  Smile   Smile   Smile

Umiejętności wydobywania z głębi ludzkich serc tego co najlepsze,

Prawdziwych przyjaciół wokół, dzięki którym zawsze będziesz się czuła kimś bezcennym (nawet w dniach zwątpienia i bezradności),

Właściwego sposobu na życie w szczęściu z innymi,  Love

Przeżywania każdej chwili dnia z właściwą sobie intensywnością  Party

Czasu, który możesz ofiarować drugiej osobie, zwłaszcza tej najbliższej sercu,

Ciszy (tak od czasu do czasu), żebyś mogła usłyszeć śpiew swojej duszy...  :)   Love   Love  

I cudownej majówki!  Cooking  2

Pozdrawiam serdecznie, Ela  Smile

Mój blog kulinarny:

http://ziolowaszuflada.blogspot.com/

Smile

Magi gratuluję przepisu dnia a przede wszystkim w dniu imienin życzę Ci

Uśmiechu, który rozprasza chmury nagromadzone w sercu,

Chwil wytchnienia i czasu by pomyśleć o dobrodziejstwach jakie Cię w życiu spotkały,

Owocnego życia -zbudowanego z właściwych wyborów,

Radości z tego, że inni są szczęśliwi,

Pomocnej dłoni, gdy będziesz w potrzebie,

Przyjaciela na dobre a zwłaszcza na złe czasy...  Love   Love  

A na majówkę słońca i cudownego czasu z najbliższymi  Party

Pozdrawiam serdecznie -Ela  Smile

Mój blog kulinarny:

Smile

Dziękuję Mixi i pozdrawiam Smile Smile Smile

Torcik przepisu dnia warty Smile

Pozdrawiam Mixi

No to Vercia wsiadaj w samolot i zapraszam, startujemy o 18 Smile Smile Smile Smile

Ufff mogę usiąść i odsapnąć, bułeczki upieczone, zapiekanka przygotowana, torcik gotowy  Smile Smile Smile właśnie piję zieloną herbatkę i spoglądam na you can dance Smile a potem odpoczynek  Smile

Pozdrawiam  Smile Smile Smile

Brava Bigsmile Bigsmile Bigsmile Wink . Wpadne na kolacje do ciebie:p Tongue Wink

No menu prawie gotowe Smile zrobię torcik - przepis zamieszczę jak mi wyjdzie i będzie smakował hihihihi:D  drinki od Verci Party bułeczki różyczki od Verci Party   i jeszcze drożdżówki z twarożkiem i skórką pomarańczową Party na kolację zapiekanka i jeszcze jakieś ciasto ale to jeszcze myślę co zrobić, szperam po przepisowni Cooking  7

Ja też nie mam konta na Faceboku... ale i tak dziękuję za odzew.

Verciu-Marzenko Smile zobacz co za zbieg okoliczności hihihi :D a więc świętujemy razem Party Party Party

Super przepisy mam teraz ułatwione zadanie co przygotować dobrego dla moich gości  :D :D :D

Dziękuje wszystkim za pomoc :D

Dokoncze jutro pisanie, jestem padnieta;) Wink

Ha;) Wink ;)  Ja mam na imie Marzena Weronika i tez obchodze im. 26-go Bigsmile Bigsmile . Swietujemy razem Party Party Party Love Love Love . Musze konczyc na razie, wieczorem napisze jeszcze kilka przepisòw;) ;)  buzka

Przesyłam informacje:

Sylwia Chądzyńska Ciasteczka mocno czekoladowe z chili upieczone np w silikonowej formie na muffiny - świetne Smile

Paweł Fijałkowski z książki "Tak lubię gotować" - ciasto czekoladowe str. 256 - mega dobre

Pozdrawiam Mixi

Nie każdy ma profil na Facebuku, ja na przykład nie mam, więc nie wiem o co chodzi?

Pozdrawiam

Mój blog kulinarny:

Smile

Podjęliśmy wątek na Facebooku:

http://www.facebook.com/ThermomixPolska

Pozdrawiam Mixi

Mam na imię Marzena i tak Smile potrzebuje na 26 :)  dziękuję Verciu bardzo. Zdjęcia nie są mi tak bardzo potrzebne najważniejszy jest przepisik Love

Reszte dorzuce pòzniej, bo lece do pcacy Love Love Love

Na 26-go ci potrzebne te slodkosci? A jak masz na imie, jesli mozna;) Wink Wink . Podam 2 propozycje, ale niestety bez zdjec, bo tak na ostatnia chwile, to nie mam. Chyba, ze dam rade zrobic w tygodniu, to dorzuce Love Love Love .

Dziewczyny niedługo mam imieninki i muszę upiec coś słodkiego do pracy i do domku dla gości oraz przygotować kolację. Może podsuniecie mi jakieś pomysły co mogę przygotować. Chciałabym zrobić coś zupełnie nowego, coś czego jeszcze moi goście u mnie nie jedli. Proszę o propozycję, za wszystkie bardzo dziękuję. Potrzebuje te propozycje do środy więc mam nadzieję, że bedzie odzew:D

Cooking  7 Cooking  1 Cooking  9 Bigsmile