Przejdź do treści

Forum Imieninowe dania :-)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

To tak jak ja Elu tmrc_emoticons.smile ale najważniejsze żebyśmy o sobie nie zapomniały i nie zapomniały o przepisowni tmrc_emoticons.smile i jak bedziemy tu zaglądać to bedzie ok tmrc_emoticons.smile

Tak, czasu wolnego mniej , ale i tak nie sposób zapomniec o przepisowni i przede wszystkim o WAS kochane dziewczyny! Choc na chwilę, ale zajrzę codziennie! tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Ja również bardzo,bardzo dziękuje za piekne  życzenia i wypowiedzi tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love i życzę wytrwania i radości z wykonywanych codziennych obowiązków tmrc_emoticons.lol  tmrc_emoticons.bigsmile

Czasu mniej, fakt. Trudnotmrc_emoticons.aw  Najwazniejsze, ze zagladamy tu,kiedy to mozliwe, pamietamy o kolezankach tmrc_emoticons.wink  i wtracamy nasze 5 groszy tmrc_emoticons.wink 

Ps. a ja zycze nam spotkania kiedys tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Moze w przyszlym roku sie uda??? tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

tmrc_emoticons.lol mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy tmrc_emoticons.lol oj czasu faktycznie mniej, szkoła ruszyła z kopyta i w pracy szał hihihihi tmrc_emoticons.lol ale jesteśmy tmrc_emoticons.lol buziaki tmrc_emoticons.lol

Oj oj oj odkurzam wątek tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol w następny wekend mój mężulek ma imieninki tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol robie mu takie małe przyjęcie w gronie rodzinnym tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol i tak się zastanawiam co zrobić tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol bo po świetach i sylwestrze zwolniłam  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol robie obiadek i ciacho - tylko jakie ??? Mój mężulek lubi ciacha z kremem tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol szukam pomysłu i inspiracjii tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol ale coś wymyslimy co nie !!!!!  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol pozdrowionka i buziaczki tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Marzenko, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku  tmrc_emoticons.smile  Długo mnie nie było, ale po mału wracam  tmrc_emoticons.smile  Najpierw były obowiązki, potem brak kompa i tylko z doskoku gdy dzieci pozwoliły  tmrc_emoticons.lol  Teraz wracam do normalności i mam nadzieję częściej tu zaglądać, bo trochę się za Wami stęskniłam  tmrc_emoticons.bigsmile   

1 stycznia, w Nowy Rok moja kochana najmłodsza córeczka skończyła 16 lat (ale to zleciało!!!) ale urodziny wyprawiałyśmy w ostatnią sobotę 5 stycznia. Zrobiłam tort  z kremem chałwowym wg tego przepisu:  

http://www.przepisownia.pl/przepisy/tort-cha%C5%82wowy/448419

REWELACJA!!! Najlepszy jest drugiego dnia, bo wtedy wszystko dobrze "zwiąże"  tmrc_emoticons.smile  ale trzeba go trzymać w chłodzie (u mnie w spiżarni).

Kasia lubi torty czekoladowe, więc biszkopt był ciemny. Trochę się obawiałam, że z tej porcji podanej w przepisie przez Joko wyjdzie za dużo kremu i zrobiłam tylko połowę -wystarczyło na dwie warstwy biszkoptu o śr. 24cm. Najpierw biszkopt posmarowałam galaretką z czarnej porzeczki a na nią kładłam kerm. Wierzch i boki pokryłam ubitą na sztywno kremówką  tmrc_emoticons.smile  Całość wyszła przepyszna i nie taka słodka jak się myślałam (przecież to chałwa!) 

No, w koncu wròcilas tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Najlepsze zyczenia dla 16-stolatki tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love . Moja 27-go grudnia skonczyla 19 tmrc_emoticons.bigsmile   Czas leci, fakt.... A  i nam latek przybywa... Nie widzisz tego na codzien i budzisz sie ze snu dopiero, gdy Twoje dziecko konczy ........ lat. Jesli ono juz takie duze, to i ja nie jestem juz "osiemnastolatka" ..., stwierdzasz ze zdziwieniem :O :O :O  Oj, czas ucieka tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink 

Oj tak, masz rację  tmrc_emoticons.smile  Jak patrzę w lustro to widzę jakąś starszą panią a do tego ostatnio zaokrągloną tu i tam ( po tych Świętach  tmrc_emoticons.bigsmile &nbsptmrc_emoticons.wink Muszę się wziąć za jakąś dietę i więcej ruchu, bo ten rok będzie wyjątkowo bogaty w wydarzenia i "jakoś" muszę wyglądać  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.smile  

tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love Witam  Was Dziewczynki bardzo serdecznie w Nowym Roku a wszystkim Jubilatom i Solenizantom składam naj naj naj najserdeczniejsze życzena. Nieważne ile kto ma lat,ale ważne jest jak się czujemy i co nam w "duszy gra"  tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love Życzę wszystkim Pogody Ducha  tmrc_emoticons.love

Veroniko i Grażynko życzenia przekazałam Córci  i Kasia bardzo za nie dziękuje  tmrc_emoticons.smile  tmrc_emoticons.love  

Marzenko napisz co zrobiłaś mężowi na te imieninki  tmrc_emoticons.love  I przekaż Mu proszę najserdeczniejsze życzenia  tmrc_emoticons.smile 

Pozdrawiam 

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Moje Kochane forumowiczki! Po Nowym roku składam wszystkim, a szczególnie młodym jubilatkom moc gorących życzeń. Elu, ależ cudny tort zrobiłaś! Az ślinka leci na jego widok! Marzenko, a jak Twoja impreza? Mężuś usatysfakcojowany?

Witajcie tmrc_emoticons.lol dziekuję bardzo za życzenia, przekazałam mężusiowi tmrc_emoticons.lol

Imprezka się udała, zrobiłam na obiadek kurczaka pieczonego, do tego ryż i surówki tmrc_emoticons.lol na deser upiekłam warkocz drożdzowy tmrc_emoticons.lol wstawię dzisiaj przepis bo wyszedł obłedny w smaku tmrc_emoticons.lol wszyscy zadowoleni i najedzeni tmrc_emoticons.lol

Imprezka była w rodzinnym gronie tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.cooking_7 Witaj Marzenko cieszę się że imprezka się udała tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile   Czekam na przepis tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  pozdrawiam i życzę wszystkim miłej niedzieli tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love

Jak brzuszki pelne, to i wszyscy zadowoleni tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party  Imprezka wyszla, ciesze sie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party   Milej niedzieli tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Odświeżam wątek tmrc_emoticons.smile kto ma Imieninki tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party Iwonka ma urodzinki dzisiaj tmrc_emoticons.smile

Chcę zrobić pożegnalną niespodziankę dla mojej chrześnicy, bo wyjeżdza do domku bo przyjechała do Ojca na wakacje i jedzie z powrotem daleko bo do Norwegii i nie wiem kiedy znowu ją zobaczę tmrc_emoticons.smile chyba zrobię muffinki bo jest ich wielką fanką i uwielbia krówki tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile robiłyście już kiedyś takie własne ???

Nigdy nie widziałam przepisu na krówki, a chętnie bym też zrobiła. 

niedaleko od nas jest w Leśniowie Sanktuarium Matki Boskiej Leśniowskiej Patronki Rodzin i tam właśnie sprzedaja wspaniałe krówki , wyrabiane ręcznie. Tutaj podrzucam Wam opakowanie. 

Jak ktoś jest zainteresowany, to strona www.lesniow.pl

Verciu dzieki. Sa krowki to i ja sie biore za robote  tmrc_emoticons.lol super, ale zrobie jej niespodzianke tmrc_emoticons.lol Gabrysiu ja tez lubie krowki  tmrc_emoticons.smile a na stronke zajrze tmrc_emoticons.smile ja mam tez w moim rodzinnym miescie Szczecinku wytwornie krowek  tmrc_emoticons.lol Slowianka i robie pyszne krowy tmrc_emoticons.love

Slowianke w Szczecinku znaaaaaam !!! tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party  Mòj kuzyn tam pracuje od lat tmrc_emoticons.bigsmile   A krowy pyszne tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.tongue tmrc_emoticons.tongue

Verciu bardzo się cieszę, że znasz smak moich ulubionych krówek, po prostu dam sie za nie "pociąć". Szczecinku to kupuje zapas a jak Teściowa mnie odwiedza to zawsze w prezencie kupuje mi krówki. Śmieje się, ze jak chcesz mnie uszczęśliwić daj mi krowę tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile Verciu i pomyśleć że pochodzisz z okolic tak mi bliskich tmrc_emoticons.lol teraz już wiem że mogłabyś być moją siostrą tmrc_emoticons.smile

Mam siostre w Twoim wieku, kochanie, mieszka wlasnie w Szczecinku tmrc_emoticons.bigsmile    A sam Szczecinek znam jak wlasna kieszen tmrc_emoticons.bigsmile   Polczyn Zdròj i Czaplinek, tez pewnie znasz, prawda ? W Polczynie konczylam L.O. tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink  Duzo, duzo lat temu tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink

Znam znam  tmrc_emoticons.lol a moze ja znam takze twoja siostre tmrc_emoticons.smile ten swiat jest tak maly.  tmrc_emoticons.lol