Składniki
0 porcja/porcje/porcji
Masło
- 1,5 łyżki soku z limonki, [opcjonalnie z cytryny]
- 1 obrane avocado, [avocado powinno być dojrzałe i miękkie, a skórka powinna łatwo odchodzić przy obieraniu] NIE WYRZUCAJ PESTKI
- 2 łyżki oliwy z oliwek, [extra virgin]
- 1 łyżki majonezu
- sól
- pieprz czarny
-
6
-
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
Przygotowanie
1. Wszystkie składniki umieścić w naczyniu miksującym i wymieszać - ok. 30 sek. / obr. 4-6.
Trzeba sprawdzać czy masa jest w miarę gładka i dobrze wymieszana. W razie potrzeby zgarnąć kopystką z dna naczynia i ponownie wymieszać.
Przełożyć do pojemnika, włożyć pestkę (żeby przechowywana masa nie ściemniała). Przechowywać w lodówce.
Masło
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Porady
Masło można wykorzystać także jako dopi lub pastę do świeżych warzyw podczas przyjęcia.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz