Tu jesteś:
4
Składniki
Sól ziołowa do ziemniaków
- 1 czubate łyżki pietruszka, kędzierzawa, świeża, Suszona pietruszka (nie ma takiej w skladnikach dlatego dodalam świeżą)
- 1 łyżeczek rozmaryn, suszony
- 0.5 łyżeczek nasion kolendry
- 0.5 łyżeczek tymianek, suszony
- 1 łyżek papryka, mielona, Slodka
- 1 łyżeczki czosnek, granulowany
- 0.5 łyżeczki pieprz, mielony
- 75 g sól, Sól himalayska
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego. -
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego. -
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
- Wszystko wrzucamy do "Blokada naczynia miksującego" i ustawiamy 10sek/obr.10
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Można przechowywać ok 3 miesiące, później może stracić aromat
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz