3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Mon Cheri - Konfitura


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

  • 300 g wisni (rozmrozic)
  • 100 g cukru, zelujacego 3 : 1
  • 2-4 Mon Cheri praliny
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Wisnie z cukrem gotowac 6min/100°/obr. wsteczne 1

    Do kazdego sloiczka wlozyc 1-2 Mon Cheri, wlac goraca konfiture, raz zamieszac i zakrecic.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Trzeba pamietac iz cukier

    Zgłoszony przez edyta1973 na lipca 29, 2015 at 18:31.

    Trzeba pamietac iz cukier zelujacy zawiera prawie zawsze (chyba ze jest z eko sklepu) rowniez konserwanty. Nie ma sensu chyba robienie przetworow domowych z konserwantami.

     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze