Tu jesteś:
4
Składniki
- 300 g wisni (rozmrozic)
- 100 g cukru, zelujacego 3 : 1
- 2-4 Mon Cheri praliny
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Wisnie z cukrem gotowac 6min/100°/obr. wsteczne 1
Do kazdego sloiczka wlozyc 1-2 Mon Cheri, wlac goraca konfiture, raz zamieszac i zakrecic.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzTrzeba pamietac iz cukier
Trzeba pamietac iz cukier zelujacy zawiera prawie zawsze (chyba ze jest z eko sklepu) rowniez konserwanty. Nie ma sensu chyba robienie przetworow domowych z konserwantami.