3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

marynata do dzika


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

marynata

  • 2 łyżki musztardy francuskiej
  • 2 łyżki MASŁA 82%
  • 1 łyżeczek cukru
  • 6
    5min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    marynata do dzika
  1. Wszystkie składniki wymieszać na gładką masę, nie szybciej niż na obrotach 5 aby nie zmielić ziaren gorczycy.

    Nacierać całe mięso dzika i odstawić na kilka godzin w zimne miejsce.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Czy ten przepis może się

    Zgłoszony przez Gadżeciara na czerwca 24, 2014 at 12:33.

    Czy ten przepis może się sprawdzić też przy sarninie? tmrc_emoticons.)

    Mam na imię MONIKA! Witam wszystkich!!

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze