Tu jesteś:
4
Składniki
1 porcja/porcje/porcji
marynata
- 2 łyżki musztardy francuskiej
- 2 łyżki MASŁA 82%
- 1 łyżeczek cukru
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Wszystkie składniki wymieszać na gładką masę, nie szybciej niż na obrotach 5 aby nie zmielić ziaren gorczycy.
Nacierać całe mięso dzika i odstawić na kilka godzin w zimne miejsce.
marynata do dzika
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzCzy ten przepis może się
Czy ten przepis może się sprawdzić też przy sarninie?
Mam na imię MONIKA! Witam wszystkich!!