Tu jesteś:
4
Składniki
3 słoik/słoiki/słoików
ppp
- 6 porcji pomidorów śliwkowych, drobno pokrojonych
- 0.5 porcji papryki, żółta lub pomarańczowa
- 1 porcji papryki, jalapenio
- 2 łyżeczki cytryny, obranej, zmielonej
- 2 łyżki kolendry, świeżej, posiekanej
- 2 łyżki pietruszki kędzierzawej, świeżej, posiekanej
- 1 czubatych łyżek Przyprawy, przyprawa do dań pikantnych
-
6
-
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
- Wymieszać wszystkie składniki i odstawić na 1 godz. w temperaturze pokojowej.
Letnia salsa
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Salsa będzie świeża przez 3-4 dni w lodówce.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz