3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Letnia salsa


Wydrukuj:
4

Składniki

3 słoik/słoiki/słoików

ppp

  • 6 porcji pomidorów śliwkowych, drobno pokrojonych
  • 0.5 porcji papryki, żółta lub pomarańczowa
  • 1 porcji papryki, jalapenio
  • 2 łyżeczki cytryny, obranej, zmielonej
  • 2 łyżki kolendry, świeżej, posiekanej
  • 2 łyżki pietruszki kędzierzawej, świeżej, posiekanej
  • 1 czubatych łyżek Przyprawy, przyprawa do dań pikantnych
5

Przygotowanie

    Letnia salsa
  1. Wymieszać wszystkie składniki i odstawić na 1 godz. w temperaturze pokojowej.
10
11

Porady

Salsa będzie świeża przez 3-4 dni w lodówce.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy