Tu jesteś:
4
Składniki
4 słoik/słoiki/słoików
dżem jeżynowo-bananowy
- 2 banany
- 330 g cukru
- 1 opakowania żel-fix
- 700 g jeżyn
-
6
20min
Czas całkowity 20minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Do naczynia miksującego wsypać owoce. Zmiksować 8s obr.5. Następnie dodać pozostałe składniki i miksować 15min 100*C obr.2. Dżem przelać do słoiczków. SMACZNEGO !!
dżem jeżynowo-bananowy
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Słoiczki odkręcić do góry i zakryć ścierką do wystygnięcia.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzPycha! ...
Pycha!
Co rok robie "zapas na zime' i poki co ani jeden sloik nie doczekal zimy
Właśnie zrobiłam dałam tylko
Właśnie zrobiłam dałam tylko więcej banana. Wyszedł pyszny!!!
Pycha !
Pycha !
Właśnie robię drugą partie
Właśnie robię drugą partie jest pyszny