3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
  • thumbnail image 3
  • thumbnail image 4
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

BULKA TARTA


Wydrukuj:
4

Składniki

BULKA TARTA: ok. 6 szt niedzielnych buleczek

  • 6
    2h 0min
    Czas całkowity 2h 0min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Bulki pokroic w kostke i ususzyc w piekarniku o temp. 40°C, nastepnie wlozyc do Blokada naczynia miksującego ustawic na 15 sek./7Obroty wsteczne. Gotowe.

    * Bulka tarta samodzielnie zrobiona od podstaw ma duzo lepszy smak przy wykorzystaniu np. do panierowania schabowego lub innych potraw.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • "Sklepowej" już nie używam wcale

    Zgłoszony przez kamenc na września 23, 2018 at 19:38.

    "Sklepowej" już nie używam wcaletmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze