3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Bób z czosnkiem i koperkiem


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

Bób z czosnkiem i koperkiem

  • 500 g bób, wyłuskany ze strąków, umyty
  • 15 g masło
  • 2 gałązek koperek, posiekany
  • 2 ząbki czosnek, posiekany lub wyciśnięty
  • 2 szczypty sól
5

Przygotowanie

  1. 1. Do naczynia wlać 400g wody, włożyć koszyczek i umieścić w nim bób, gotować 15 min. temp. Varoma obr. 1

    2. Wylać wodę i do naczynia dodać pozostałe składniki oraz ugotowany bób, dusić 5 min. temp. 120 obr. Gentle stir settingCounter-clockwise operation (TM31 temp. Varoma)


    Podawać na gorąco.
    Smacznego!!!
10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Aby zaoszczędzić czas, koperek i czosnek należy przygotować podczas gotowania bobu.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz