3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Sos z czerwonych owoców


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

8 porcja/porcje/porcji

Sos z czerwonych owoców

  • 600 g czerwonych owoców, mieszanych, świeżych
  • 250 g białego wina
  • 10 g rumu
  • 1 łyżka mąki kukurydzianej
  • 50 g cukru
  • 6
    15min
    Czas całkowity 10min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    1. Do naczynia miksującego włożyć 300 g owoców, dodać białe wino, rum, mąkę kukurydzianą i cukier, wymieszać 10 s/obr. 9, gotować 9 min/100°C/obr. 3.
    2. Dodać pozostałe owoce, wymieszać 15 s/ Counter-clockwise operation /obr 2. Sos wlać do naczynia. Podawać wystudzony.

10
11

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy