Tu jesteś:
4
Składniki
Sos angielski
- 500 gramów mleka
- 70 gramów cukru
- 2 opakowania cukru waniliowego
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Wszystkie składniki wrzucić do naczynia miksującego,nałożyć miarkę.
Podgrzewać 7 min/80 stopni C/obr. 4.
Następnie zmiksować 5s/obr.5.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Cukier waniliowy można zastąpić laską wanilii.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzchyba zabrakło ubitych żółtek
chyba zabrakło ubitych żółtek
A do czego podajesz taki sos?
A do czego podajesz taki sos? Jak dla mnie to ten przepis nie przypomina sosu tylko słodkie, waniliowe mleko... Sos kojarzy mi się z płynną ale gęstą jak śmietana masą.
____________
Mój blog kulinarny:
http://ziolowaszuflada.blogspot.com/