Tu jesteś:
4
Składniki
0 porcja/porcje/porcji
Lody jagodowo-bananowe
- 80 g cukru
- 250 g Mrożonych jagód
- 1 Mrożony banan, Mój ważył 150 g
- 100 g śmietany 30%
-
6
10h 0min
Czas całkowity 10h 0minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
- Cukier wsypujemy do
"Blokada naczynia miksującego" 15s obrać pozycję 10
Dodajemy jagody i pokrojonego banana. 15s obrać pozycję 8.
Zgarniamy kopystka owoce na noże. Wlewamy śmietanę. Wkładamy kopystke, 45 s obrać pozycję 5.
Lody przekładamy do pojemnika i zamrażarki na minimum godzinę.
Smacznego
1.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Lody można jeść od razu po zrobieniu. Mnie lepiej smakują gdy poleza kilka godzin w zamrażarce.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz