3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Lody jagodowo-bananowe


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

0 porcja/porcje/porcji

Lody jagodowo-bananowe

  • 80 g cukru
  • 250 g Mrożonych jagód
  • 1 Mrożony banan, Mój ważył 150 g
  • 100 g śmietany 30%
5

Przygotowanie

    1.
  1. Cukier wsypujemy do Closed lid 15s obrać pozycję 10

    Dodajemy jagody i pokrojonego banana. 15s obrać pozycję 8.

    Zgarniamy kopystka owoce na noże. Wlewamy śmietanę. Wkładamy kopystke, 45 s obrać pozycję 5.

    Lody przekładamy do pojemnika i zamrażarki na minimum godzinę.

    Smacznego
10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Lody można jeść od razu po zrobieniu. Mnie lepiej smakują gdy poleza kilka godzin w zamrażarce.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy