3
Załaduj zdjęcie
Załaduj zdjęcie
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Krem patissiere


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

Krem patissiere

  • 300 g mleka 3,2%
  • 60 g cukier
  • 30 g masło
  • 20 g mąka pszenna
  • 10 g maka ziemniaczana
  • 3 żółtka
  • 1 laski nasiona wanilii
  • 1 szczypty sól
5

Przygotowanie

  1. [color=#686868; font-family: 'Open Sans'; font-size: 15px]Do naczynia [/color]Closed lid [color=#686868; font-family: 'Open Sans'; font-size: 15px]dajemy wszystkie składniki i gotujemy [/color]czas 7 min/temp.90/obr.4.[/b]
10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy