Tu jesteś:
4
Składniki
1 porcja/porcje/porcji
Krem patissiere
- 300 g mleka 3,2%
- 60 g cukier
- 30 g masło
- 20 g mąka pszenna
- 10 g maka ziemniaczana
- 3 żółtka
- 1 laski nasiona wanilii
- 1 szczypty sól
-
6
15min
Czas całkowity 15minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
- [color=#686868; font-family: 'Open Sans'; font-size: 15px]Do naczynia [/color]"Blokada naczynia miksującego" [color=#686868; font-family: 'Open Sans'; font-size: 15px]dajemy wszystkie składniki i gotujemy [/color]czas 7 min/temp.90/obr.4.[/b]
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz