3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Krem czekoladowy


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 1 jajko kurze + 2 zòltka
  • 100 gramów Czekolady mlecznej
  • 30 gramów maizeny (ew. maki)
  • 30 gramów miekkiego masla lub margaryny
  • 500 gramów mleka
  • 150 gramów cukru
  • szczypta soli
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Zmielic czekolade: 20sek / obr 7. Dodac pozostale skladniki: 8min / 80° / obr 4. Przelozyc krem do pucharkòw, zostawic do ostudzenia. Przechowywac w lodòwce. Krem zostanie miekki, do jedzenia lyzeczka. Mozna udekorowac, np. starta czekolada....

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy