3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Jaglanka rafaello


Wydrukuj:
4

Składniki

0 porcja/porcje/porcji

40 dag płatków jaglanych

  • 40 g Płatków jaglanych
  • 300 g mleka, lub mleka kokosowego
  • 20 g wiórków kokosowych
  • 1 łyżeczki cukru
  • 2 łyżki miodu
  • 1 łyżki MASŁA 82%
5

Przygotowanie

    Jaglanka Rafaello
  1. Płatki jaglane uprażyć czas 2 min/100 stopni/obr.1

    Dolać mleko, wiórki kokosowe i cukier, gotować do miękkości 20 min/100 stopni/obr.1.

    W razie potrzeby można dodać więcej mleka lub wody.

    Na koniec dodajemy miód i masło, można dosypać również trochę wiórków lub płatków migdałów. Czas 30 s/obr.6. 

    Jeśli część jaglanki zostanie można z niej ulepić kulki i obtaczać w wiórkach. Wstawić do lodówki.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy