Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
Budyń kokosowy na mleczku kokosowym
- 50 gramów wiórków kokosowych
- 400 gramów mleczka kokosowego
- 100 gramów mleka krowiego 3,2%
- 40 gramów cukru
- 20 gramów mąki ziemniaczanej
- 1 jajko
-
6
7min
Czas całkowity 7minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8Przepis jest tworzony dla
TM 31
5
Przygotowanie
-
1. Wiórki kokosowe wrzucić do naczynia, ustawić 10s./obr. 10.
2. Założyć motylek i dodać pozostałe składniki, ustawić 6min 30s./100*C/obr. 2,5.
Gotowy budyń przelać do salaterek.
Polecam jeść ciepły
11
Porady
Uwaga! Ilość cukru zależy od indywidualnych upodobań. Polecam najpierw wsypać mniej cukru, ewentualnie później dosłodzić
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz