3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Budyń kokosowy na mleczku kokosowym


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

Budyń kokosowy na mleczku kokosowym

  • 50 gramów wiórków kokosowych
  • 400 gramów mleczka kokosowego
  • 100 gramów mleka krowiego 3,2%
  • 40 gramów cukru
  • 20 gramów mąki ziemniaczanej
  • 1 jajko
5

Przygotowanie

  1. 1. Wiórki kokosowe wrzucić do naczynia, ustawić 10s./obr. 10.
    2. Założyć motylek i dodać pozostałe składniki, ustawić 6min 30s./100*C/obr. 2,5.

    Gotowy budyń przelać do salaterek.
    Polecam jeść ciepły tmrc_emoticons.-)
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Motylek
    Motylek
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Uwaga! Ilość cukru zależy od indywidualnych upodobań. Polecam najpierw wsypać mniej cukru, ewentualnie później dosłodzić


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy