Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
Budyń kokosowy na mleczku kokosowym
- 50 gramów wiórków kokosowych
- 400 gramów mleczka kokosowego
- 100 gramów mleka krowiego 3,2%
- 40 gramów cukru
- 20 gramów mąki ziemniaczanej
- 1 jajko
-
6
7min
Czas całkowity 7minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
- 1. Wiórki kokosowe wrzucić do naczynia, ustawić 10s./obr. 10.
2. Założyć motylek i dodać pozostałe składniki, ustawić 6min 30s./100*C/obr. 2,5.
Gotowy budyń przelać do salaterek.
Polecam jeść ciepły
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Uwaga! Ilość cukru zależy od indywidualnych upodobań. Polecam najpierw wsypać mniej cukru, ewentualnie później dosłodzić
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz