3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Budyń kokosowy na mleczku kokosowym


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

Budyń kokosowy na mleczku kokosowym

  • 50 gramów wiórków kokosowych
  • 400 gramów mleczka kokosowego
  • 100 gramów mleka krowiego 3,2%
  • 40 gramów cukru
  • 20 gramów mąki ziemniaczanej
  • 1 jajko
5

Przygotowanie

  1. 1. Wiórki kokosowe wrzucić do naczynia, ustawić 10s./obr. 10.
    2. Założyć motylek i dodać pozostałe składniki, ustawić 6min 30s./100*C/obr. 2,5.

    Gotowy budyń przelać do salaterek.
    Polecam jeść ciepły tmrc_emoticons.-)
10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Uwaga! Ilość cukru zależy od indywidualnych upodobań. Polecam najpierw wsypać mniej cukru, ewentualnie później dosłodzić


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy