Tu jesteś:
4
Składniki
2 porcja/porcje/porcji
- 100 g czekolady, ???
- 500 g mleka
- 10 g cukru
- 35 g mak, i ziemniaczanej
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Do
"Blokada naczynia miksującego" wlozyc czekolade w kawalkach, rozdrobnic 3sec./obr.6
Na noze nalozyc motylek
Dodac mleko, cukier i make ziemniaczana, gotowac 6.30min./100°C/obr.3
??? Czekolade mozna smakowo dobrowolnie wybrac( marcypan-mietowa...). Dzis robilam o smaku amaretto
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzDodaje do wypróbowania
Dodaje do wypróbowania
Uwielbiam budynie
Bardzo dobry pomysł na tą " fantazję" każdy wybierze sobie "co kto lubi"
„Cokolwiek chcesz zrobić, o czymkolwiek marzysz - zacznij teraz!